Vanić: "Znamo gde Partizan ima dosta problema"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.08.2017.
16:04
Izvor: Sportske.net, Beta

Strateg novosadske Vojvodine Nenad Vanić rekao je da dobro zna koje su slabosti Partizana i da će njegovi igrači u nedelju pokušati da ih iskoriste.

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić rekao je danas da njegova ekipa protiv Partizana treba da igra bez straha i pokuša da ostvari peti prvenstveni trijumf ove sezone.

"Na svom predstavljanju ovde rekao sam da Vojvodina predstavlja klub sa velikom tradicijom u kojem su igrali veliki igrači i pritom dolazi iz velikog grada, pogotovo za ovu našu 'smanjenu' zemlju. Samim tim, nećemo dozvoliti da je na našem stadionu bilo ko u prednosti u odnosu na nas, pa čak ni Partizan. Ja i sada stojim iza toga, iako, naravno, na utakmici može svašta da se desi", rekao je Vanić.

U derbiju petog kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Partizana.

Vojvodina posle četiri kola maksimalan učinak, dok crno-beli u Novi Sad stižu posle poraza od Voždovca.

"Partizan je klub prema kojem svi moramo da imamo veliki respekt. Ove nedelje su doživeli prvi poraz u prvenstvu posle 30 i nešto utakmica i nije za očekivati da će oni nastaviti da gube mečeve u kontinuitetu. Njihova je stvar kako će se pripremati za ovu utakmicu i kakve ambicije će imati, ali što se tiče Vojvodine, mi ćemo opet pokušati da pobedimo i tako nastavimo ovu lepu i uspešnu seriju", rekao je Vanić.

Vanić je rekao da ne oseća pritisak pred utakmicu u nedelju, jer takvi mečevi treba da pričinjavaju zadovoljstvo.

"Igramo protiv aktuelnog šampiona koji ima kvalitet, biće pune tribine, mi smo dobro startovali i zato smatram da svi treba da jedva čekamo ovaj meč i sportski se nadmećemo. Predstojeća utakmica jeste važna, ali i posle nje će se nastaviti sa drugim mečevima, treninzima, životom... Nama je najbitnije da u utakmicu udjemo bez straha i pokušamo da pobedimo. Nadam se da će biti tako i uopšte neću da razmišljam u bilo kakvom negativnom smeru", rekao je Vanić.

Trener Vojvodine upitan je i da prokomentariše jače i slabije strane Vojvodine i Partizana, odnosno u čemu vidi šansu svog tima da dodje do željenog rezultata.

"Ako bih poredio dva tima, ispalo bi da dajem prednost protivniku. S druge strane, ja tačno znam gde smo mi jači i gde je naša šansa, odnosno gde je problem protivnika. Svi smo svesni da Partizan ima kvalitet u napadu, ali i dosta problema kada je odbrana gola u pitanju i to ćemo pokušati da iskoristimo", rekao je Vanić.

U ekipi Vojvodine nema većih kadrovskih problema, odnosno samo je Filip Malbašić lakše povređen.

"Značajnih problema nemamo, osim donekle sa Malbašićem, koji se požalio na udarac koji je dobio na utakmici protiv Borca. Nadam se da će medicinsko osoblje uspeti da ga oporavi za ovu utakmicu, jer nam je jako bitno da imamo sve igrače na raspolaganju", rekao je Vanić.

Utakmica se igra u nedelju na "Karađorđu" od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Saturday, 12.08.2017
11:39

Zna cela srbija gde Partizan ima najviše problema samo se Iliev,Vazura i Đukić prave ludi.Golman i štoperi su najslabiji deo tima mada ni sredina nija sjajna fali jedan igrač pored Evertona.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 11.08.2017
20:21

Kao Srbin, Patriota, Pravoslavac i Beogradjanin ja bih voleo da ovaj derbi bez pola muke ipak dobije Vojvodina.

avatar
Archie
Saturday, 12.08.2017
18:44

Ako si sve to što si rekao zašto navijaš za tim sa crvenom petokrakom?

avatar
Archie
Sunday, 13.08.2017
02:49

A šta ta tvoja crvena zvezda NA grbu predstavlja i zbog čega je tamo stavljena? Koji je motiv bio da se ona tamo nađe i da se klub nazove ''Crvena Zvezda''? Usput moja zvezda je plava.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 12.08.2017
19:44

Za klub sa petokrakom navijas ti, a ja navijam za klub sa Zvezdom u grbu.

avatar
Al(a)din
Friday, 11.08.2017
17:39

Eee, znate vi sve.... Idemo Partizan do pobede

avatar
straxonitis
Friday, 11.08.2017
16:51

Svi znaju nase probleme jedino izgleda da nase probleme ne zna nasa uprava. Uzeli smo do sad velike pare od kvalifikacija za LS, onda sad od kvalifikacija za LE, prodaja 3-4 igraca, i nismo u stanju da popunimo tu rupu (odbranu) koja nam pravi problem. A i kad odlucimo da dovedemo pojacanje cekamo po 2 mjeseca, dok u drugim klubovima dolaze kao na traci.

avatar
paok
Friday, 11.08.2017
17:39

Sta si rekao pogresno kad imas toliko minusa.

avatar
Renton
Friday, 11.08.2017
16:11

Imam osecaj da ce biti nereseno,1:1 :D

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 11.08.2017
20:22

Ja imam osecaj da ce biti kec kao kuca. Naravno ako ne bude sudijo Mazic Milorad.