Vanić: "Vrlo koristan meč, znamo potencijal mladih igrača"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.07.2017.
07:05
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vojvodina nije uspela da slavi na generalnoj probi, ali je Vanić imao razloga za zadovoljstvo.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je odigrala bez golova protiv Proletera u okviru pripremnog meča pred početak prvenstva.

Ekipa Nenada Vanića igra u petak protiv Čukaričkog na otvaranju domaćeg šampionata, a trener Voše je imao razloga i za zadovoljstvo i za nezadovoljstvo.

"Mogu da budem zadovoljan načinom na koji smo odigrali prvo poluvreme, u kojem je bilo dosta prilika i tečne igre, pogotovo uzimajući u obzir to da je sastav bio dosta izmenjen i da su neki igrači po prvi put zaigrali za Vojvodinu", istakao je trener Vanić.

Ipak, istakao je i nezadovoljstvo realizacijom.

"S druge strane, nisam zadovoljan realizacijom, za koju će nam u prvenstvu biti potrebno više koncentracije. U drugom poluvremenu, oba tima su napravila mnogo izmena, pa nije viđena neka naročita igra, iako mislim da smo i tada bili bliži postizanju pogotka. Mi smo već odigrali dve evropske utakmice, tako da ovo nije bila klasična generalna proba, jer smo već znali kvalitet na koji možemo da računamo u prvenstvu.

Sada smo želeli da se uverimo u potencijal mladih igrača na koje možemo da se oslonimo u budućnosti, pa nam je u tom smislu ovaj meč bio vrlo koristan",
rekao je Nenad Vanić.

On je za sajt Vojvodine istakao i da se naporno radi na popravljanju timskog duha nakon dešavanja na startu sezone i ispadanja iz Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke