Vanić: "Trebalo je ubedljivije da pobedimo"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.07.2016.
01:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić rekao je danas da žali što današnja pobeda nad Borcem nije ubedljivija, ali da je zadovoljan zbog trijumfa.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

"Trebalo je u prvom poluvremenu da bude najmanje tri razlike, ali nije zbog nedostatka sreće i koncentracije. Shvatam igrače, hteli su najbolje. Žao mi je što nije bila veća razlika, ali je najbitnije je da smo pobedili", rekao je Vanić za Arenu posle utakmice.

Metalac je pobedom u Gornjem Milanovcu nad Borcem sa 1:0 počeo sezonu u Super ligi Srbije.

Vanić je naveo da su se njegovi igrači nesvesno povukli posle datog gola, ali da bi svaki rezultat osim pobede Metalca bio nezaslužen, iako je Borac imao inicijativu.

Metalac će u sledećem kolu gostovati Crvenoj zvezdi.

"Mnogo je lakše posle pobede na domaćem terenu. Ovo će nam dati dodatno samopouzdanje pred Zvezdu. To će biti utakmica za igrače, biće na televiziji, u lepom ambijentu na stadionu 'Rajko Mitić'. Nadam se da se moji igrači neće uplašiti i povoljnom rezultatu", kazao je Vanić

Nenad Vanic

Trener Borca Ljubiša Dmitrović rekao je da su loš početak utakmice, kao i prinudne izmene uticale na rezultat.

"Slabo smo počeli utakmicu, tu je Metalac dominirao i poveo. Dve prinudne izmene su uticale na igru, koja nije bila loša u drugom poluvremenu. Ovaj naš igrački kadar tako nešto ne može da izdrži", rekao je Dmitrović.

On je zbog povrede zgloba morao da zameni Igora Savića, a Marija Maslaća zbog problema sa ramenom.

"Deluje da su ozbiljnije povrede i to je veliki hendikep za Borac. Moraćemo do kraja prelaznog roka da radimo na jačanju tima", dodao je Dmitrović.

dmitrovic borac

Metalac će u sledećem kolu gostovati Crvenoj zvezdi, dok će Borac u Čačku dočekati Mladost iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke