Vanić nezadovoljan, posle odlaska dvojice najboljih, sledi pravi test za Vošu

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.08.2017.
23:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Voše nema mnogo razloga za zadovoljstvo.

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Posle remija njegovog tima sa TSC-om, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić izjavio je da nije naročito zadovoljan izdanjem svoje ekipe na tom meču, pogotovo u prvom poluvremenu, istakavši da je kod pojedinih igrača bilo primetno nedopustivo ponašanje i nedisciplina.

Vojvodina i TSC danas su igrali nerešeno 0:0, u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

"Nastavili smo sa praksom odigravanja prijateljskih utakmica, koje nam uvek pokažu mnogo toga. Tu posebno mislim na prvo poluvreme današnje utakmice i to u negativnom kontekstu, jer imamo problem sa pojedincima koji misle da mogu da se ponašaju kako hoće. To moram da naglasim i istaknem da se tako nešto neće dozvoliti, bez obzira na to o kome se radi, jer svi imaju obavezu samo prema fudbalskom klubu Vojvodina i ni prema kome drugom. Jednostavno, zbog takvog ponašanja i nediscipline, danas smo proćerdali prvih 45 minuta. U drugom poluvremenu, odigrali smo malo bolje i dali šansu nekim igračima iz našeg omladinskog pogona, kako bi se pripremali za ono što ih očekuje u budućnosti i zato ćemo sa ovom praksom nastaviti i dalje. Rezultat nije toliko bitan, ali kad već ne možete da pobedite, dobro je i ne izgubiti, kako bi se zadržao kontinuitet dobrih rezultata", rekao je Vanić za sajt kluba.

Nažalost gotovo svih navijača Vojvodine, vrlo je izvesno da će crveno-beli u predstojeći vojvođanski derbi protiv Spartaka ući bez svoja dva najistaknutija pojedinca ove sezone – Filipa Malbašića i Bogdana Planića.

"Malbašić i Planić su praktično završili sa svojim obavezama prema Vojvodini i već su postali članovi svojih novih klubova, a preostalo im je samo da prođu lekarske preglede i potpišu ugovore. Meni je jako žao, jer otišla su nam dvojica vrlo kvalitetnih fudbalera, ali to je realnost srpskog fudbala. Na nama je sada da tražimo nova rešenja, pa ćemo već na sledećoj utakmici protiv Spartaka videti na koga možemo ozbiljno računamo", rekao je Vanić.

Utakmica između Vojvodine i Spartaka igraće se u subotu na “Karađorđu”, sa početkom u 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 23.08.2017
08:09

Vojvodina standardno krene dobro kvalifikacije za LE, šampionat počnu ok, i ugase se od 5. kola.

avatar
Axwell ciganin
Wednesday, 23.08.2017
02:27

Ozbiljno se moze racunati na malog Neskovica!

avatar
Wednesday, 23.08.2017
00:18

Za koliko su prodali Malbasica? Jel 500 000 eura, toliko o Vosi i njenoj velicini.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 23.08.2017
16:18

Gde je otišao Planić?

avatar
Wednesday, 23.08.2017
20:43