Vanić: "Idemo da pobedimo Radnik"

Autor: Beta Beta
petak 28.07.2017.
15:53
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Radnika iz Surdulice u drugom kolu Super lige Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

"Ni Vojvodina ni Radnik nemaju iste ekipe kao u prethodnim medjusobnim duelima, a što se nas tiče u Surdulicu idemo da pobedimo i nadam se da smo spremni za to. Imamo sitnih problema po pitanju povreda, a za utakmicu će konkurisati samo 100 posto spremni igrači", rekao je Vanić i dodao da u timu vlada dobra atmosfera.

On je rekao da za sutrašnju utakmicu ne računa na Cebara i Vujanovića koji nisu licencirani, na Zličića i Babića koji imaju problema sa povredama, kao i na Uroša Stamenića koji je juče uzeo papire iz kluba.

Vanić je istakao da za tim konkurišu samo igrači koji su mentalno i fizički spremni i najavio je odredjene promene u sastavu u odnosu na utakmicu protiv Čukaričkog.

"Sigurno je da će doći do jedne, a možda i dve izmene u timu. Samim tim i sistem igre će nam biti drugačiji. Važno je da zadržimo disciplinu, budemo agresivni, smanjimo broj grešaka i budemo efikasni u završnici, da budemo bolji nego što smo bili", kazao je Vanić.

Vojvodina ima negativan skor protiv Radnika pošto je na pet zvaničnih utakmica ostvarila jednu pobedu, dva remija i dva poraza.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije igraće se sutra na Gradskom stadionu u Surdulici od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_OmiNyexRzu
Saturday, 29.07.2017
12:20

Uroša Stamenića koji je juče uzeo papire iz kluba. DALI IMA KO NORMALAN DA OTERA PUMPADŽIJU