Vanić: "Da pokažemo da smo na pravom putu"

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
15:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine rekao je danas da bi njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Bačke trebalo da pokaže da je na pravom putu i da prethodne dve pobede u Super ligi nisu bile slučajnost.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina će sutra u trećem kolu Super lige dočekati Bačku iz Bačke Palanke, koja je u prve dve utakmice upisala dva poraza.

"Po mom mišljenju, ostvarili smo dve očekivane pobede na startu sezone i sada se iskreno nadam da ćemo tako i nastaviti. Prethodna dva trijumfa su nam bitna za samopouzdanje, ali smatram da tek treba da pokažemo da smo na pravom putu i da ono od ranije nije bila slučajnost", rekao je Vanić, a preneo je klupski sajt.

U prvom kolu Vojvodina je srušila Čukarički golom u nadoknadi vremena, dok je u drugom bila više nego ubedljiva (4:0) na gostovanju Radniku u Surdulici.

"Momci pokazuju veliku ozbiljnost na treninzima, pa sam siguran da u meč protiv Bačke nećemo ući s devizom 'lako ćemo'. Uostalom, mi ni nismo u takvoj situaciji i samo ako pružimo svoj maksimum, nećemo strepeti za rezultat. Svaki drugi pristup može biti problematičan za nas", dodao je on.

Bačka je u prva dva kola doživela dva poraza i zbog toga Nenad Vanić upozorava na to da će protivnik biti silno motivisan.

"Verovatno i oni imaju ambiciju da ovde naprave dobar rezultat, što je prirodno i sportski, ali na nama je da im to ne dozvolimo. Dolaze nam posle dva vezana poraza i sigurno će sve učiniti da prekinu taj negativan niz. Kao što sam već više puta rekao, protiv koga god da igra, Vojvodina je uvek favorit na svom terenu i to moramo pokazati. O našem narednom rivalu i načinu na koji će verovatno igrati protiv nas, znamo dosta toga i spremni smo za utakmicu u kojoj će oni biti više defanzivno orijentisani, iako i mi moramo biti vrlo koncentrisani u odbrani", rekao je Vanić.

Vanić je rekao da se atmosfera u ekipi znatno popravila nakon rane eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Tada je ambijent oko nas uticao na ispadanje iz Evrope, a kada smo uspeli igrače da vratimo samo na trening i fudbal, došli su i bolji rezultati. Bez obzira na odredjene odlaske, ekipa i dalje ima kvalitet, a nadam se da će momci koji dolaze sve više i više da se uklapaju u naš sistem. Atmosfera je mnogo bolja nego što je bila i verujem da dolaze bolji dani za Vojvodinu", rekao je on.

On je dodao da nema kadrovskih problema, odnosno da su svi igrači u konkurenciji za tim.

Utakmica između Vojvodine i Bačke igraće se sutra od 20.00 na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 05.08.2017
08:50

Jeste. Definitivno ste na pravom putu. Oprostili ste Trujicu sto ste ga istukli i dali mu papire. Malo me brine sto te jos nisu smenili,više od mesec dana ces sastaviti na klupi,to bi moglo da skrene Vosu sa pravog puta.