"Valjak" ponovo u Antaliji ali bez Pantića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija FK Partizan zaputila se rano jutros za Antaliju gde će biti obavljen završni deo priprema za prolećni deo sezone. Danilo Pantić ostao u Beogradu a sa ekipom su otputovali Ivan Bandalovski i Gregor Balažic.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Redovnom linijom "Turkiš Erlajnsa" ekspedicija fudbalskog kluba Partizan u četvrtak je otputovala za Belek gde će u narednih 9 dana obaviti završni deo priprema za prolećni deo sezone.

Za razliku od prve faze priprema u Antaliji na spisku igrača koji su se jutros čekirali na let za Tursku došlo je do malih ali važnih promena.

Mesta u avionu nije bilo za Danila Pantića koji je odbio da potpiše novi ugovor ali su zato svoje mesto u "čeličnoj ptici" zauzeli Bugarin Ivan Bandalovski i Slovenac Gregor Balažic.

Strateg crno-belih Marko Nikolić u Antaliju je poveo sledeće igrače:

Golmani:
Živković Živko, Kljajić Filip i Lukač Milan.

Odbrana: Volkov Vladimir, Bogosavac Miroslav, Petrović Nemanja, Ilić Branko, Ćirković Lazar, Miladin Stevanović, Miloš Ostojić, Miroslav Vulićević, Bandalovski Ivan i Gregor Balažic.

Vezni red: Luka Predrag, Brašanac Darko, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Ninković Nikola, Živković Andrija, Saša Lukić, Nenad Marinković, Petrović Ivan, Babović Stefan,

Napad: Škuletić Petar, Lazović Danko, Šaponjić Ivan, Kojić Nemanja.

Crno-beli će u Antaliji boraviti do 14. februara a u tom periodu će odigrati pet kontrolnih utakmica protiv sledećih rivala.

7. februar
Partizan - Sarajevo (BiH)
8. februar
Partizan - Anži (Rus)
10. februar
Partizan - Liteks Loveč (Bug)
12. februar
Partizan - Maribor (Slo)
13. februar
Partizan - Đer (Mađ)

Sve utakmice biće igrane u terminu od 16 časova a povratak crno-bele ekspedicije zakazan je za 14. februar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke