Valeri Božinov je za ovaj gest zaslužio SVE POHVALE!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2016.
15:51
Izvor: Sportske.net

Iako koristi svaku priliku da sve najlepše kaže o Partizanu i njegovim navijačima, iako je i prošle i od početka ove sezone najbolji strelac crno-belih, bugarski internacionalac je među najkritikovanijim igračima ekipe iz Humske. Ali...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Donekle su te kritike od strane navijača i razumljive, sinoć je, na primer protiv PAOK-a propustio da realizuje dve stopostotne prilike, nije pogađao u Evropi i u ''večitim derbijima'', ali titula se osvaja golovima i pobedama na ''malim utakmicama'', zar ne?

A tu je popularni Boža veoma efikasan.

Bilo kako bilo, na njemu je da se iz meča u meč bori sa kritičarima, ali za ovaj najnoviji gest zaslužio je zaista sve pohvale.

Sinoć je u meču protiv PAOK-a nastupio i talentovani napadač crno-belih, 17-godišnji Đorđe Jovanović, koji je odmah po ulasku u igru uradio ono što ni Božinovu, ni Đurđiću, ni svima ostalima, nije uspelo tokom 60 minuta igre.

Jovanović je majstorski iskoristio asistenciju Alena Stevanovića i postigao jedini gol za crno-bele u ovom prijateljskom meču, a ako ste pomislili da Božinovu nije drago zbog toga, da je sujetan, on vas je danas demantovao.

Naime, Bugarin je na svom profilu na Instagramu objavio Jovanovićevu fotografiju u trenutku dok slavi pogodak i ovako čestitao talentovanom saigraču i sve ozbiljnijem konkurentu za mesto u timu:

''Bravo mali, svaka ti čast, samo tako jako nastavi, bravo!''.

Jedno veliko ''bravo'' posle ovoga zaslužuje i Božinov, takose ponaša stariji i iskusniji igrač prema onima koji tek stupaju naveliku scenu.

Bravo Mali svaka ti cast samo tako jako nastvi ti bravo 💪💪💪💪

A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Oct 9, 2016 at 5:53am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Monday, 10.10.2016
17:08

a sada idi i ustupi Malom mesto!

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 09.10.2016
18:36

0 golova u Evropi, 'ajde da kažemo i 0 golova u večitim derbijima, daje golova na malim utakmicama, a koliko ih Božinov ima osvojenih? Opet 0! I nije promašio 2 nego 3 stopostotne šanse koje mu je tim pripremio, a ne on sam i plus što je imao još 3 situacije iz kojih bolji napadači mogu da postignu gol. Pravi napadač bi posle 45' protiv PAOK-a imao het-trik, a on je imao opet 0 datih golova. O čemu mi onda više da pričamo u njegovom slučaju?

avatar
BudimoRealni
Sunday, 09.10.2016
18:25

dobar je boza !

avatar
Doki Daki
Sunday, 09.10.2016
16:47

Božinov je izgleda veliki Partizanovac, osim na terenu 😂