Uživo ispred Marakane - Sve veća gužva, navijači pristižu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.06.2017.
18:48
Izvor: Sportske.net

Dva sata pre početka meča između Srbije i Velsa sve veći broj navijača dolazi na naš najveći stadion.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Od 20 časova i 45 minuta reprezentacija Srbije igra jednu od svojih ključnih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Rival ''Orlovima'' večeras je selekcija Velsa, koja će u Beogradu imati podršku par hiljada svojih navijača, ali nadamo se da će ostatak tribina stadiona ''Rajko Mitić'' maksimalno ispuniti navijači reprezentacije Srbije.

Naši reporteri su na licu mesta, a prema poslednjim informacijam,a sve je veća gužva na Autokomandi i na svim prilazima stadionu.

Ulica Ljutice Bogdana je zatvorena za saobraćaj, prisutan je veliki broj pripadnika policije i žandarmerije, najavljeno je da će ih biti više od dve hiljade, kako bi se izbegao i najmanji incident tokom meča.
--
Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević
guzva navijaci
-
srbija

Interesovanje medija iz inostranstva za večerašnju utakmicu je veoma veliko, 60 je akreditovanih stranih novinara, od toga četrdesetak iz Velsa.

A dok čekate početak meča, u priligu možete da pogledate i šta su za SPORTSKE.NET TV o duelu sa Velšanima rekli Miodrag Ješić i Momčilo Vukotić, naši nekadašnji reprezentativci i, svojevremeno, akteri duela sa selekcijom Velsa.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke