Užičani, Partizan vam dolazi u nedelju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.06.2014.
13:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle ispadanja Slobode iz Superlige, ljubitelji fudbala u Užicu moraće da sačekaju bar još jednu sezonu da im ponovo u goste dođu naši najbolji klubovi. Ipak, već u nedelju biće u prilici da na delu vide ekipu Partizana, i to u humanitarnoj utakmici prot

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba iz Humske, fudbaleri Partizana odigraće u nedelju, 22. juna, prvu utakmicu od početka priprema za novu sezonu, i to humanitarnog karaktera protiv ekipe Lovćena sa Cetinja.

Meč će biti odigran na Gradskom stadionu u Užicu, početak je zakazan za 18 časova, a cena ulaznica biće 200 dinara.

Ono što je najvažnije u celoj priči, jeste podatak da će sav prihod sa ove utakmice biti namenjen za pomoć stanovništvu na području Bajine Bašte, pogođenom nedavnim poplavama.

Organizatori utakmice su grad Užice i Javno preduzeće ''Veliki park''.

''Pozivamo sve ljubitelje sporta, navijače i simpatizere crno-belih, ali i sve ljude velikog srca i dobre volje, da se okupe u što većem broju na gradskom stadionu u Užicu i kupovinom karata podrže humanitarnu utakmicu i time pomognu ugroženom stanovništvu.

Pomozimo, budimo ujedinjeni  i pokažimo koliko je veliko crno-belo srce!'', poručuju iz Partizana.

Podsetimo, ekipa Partizana se od pre par dana priprema na Zlatiboru za novu sezonu, pa je iskorišćena prilika da se ovaj humanitarni meč odigra u Užicu.









Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke