Uzalud žalba FSS, UEFA je neumoljiva!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.01.2016.
12:32
Izvor: Sportske.net

Još loših vesti za srpski reprezentativni fudbal...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Nade da će Disciplinska komisija UEFA posle novogodišnjih praznika ublažiti suspenziju Nemanji Matiću, definitivno su pale u vodu.

Podsetimo, reprezentativac Srbije je zbog isključenja u poslednjoj utakmici kvalifikacija za EP zaradio suspenziju od tri utakmice, posle čega je naš Savez uložio žalbu, ali ona nije imala efekta.

UEFA je potvrdila svoju odluku, što praktično znači da će naš nacionalni tim biti značajno uslabljen u uvodnom delu kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

Prema tome, Nemanja Matić neće moći da pomogne ''Orlovima'' u mečevima protiv Republike Irske (5. septembra), Moldavije (6. oktobra) i Austrije (12. novembra), a selektor Ćurčić protiv Iraca neće moći da računa ni na Kolarova, koji je takođe ''pocrveneo'' u duelu sa Portugalcima u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Sunday, 03.01.2016
16:02

BRAVO ZA UEFU,napokon jedna odluka u nasu korist samo su trebali da suspenduju jos ivanovica,ljajica i curcica JER BEZ OVIH LJUDI U REPREZENTACIJI BILI BISMO MNOGO,MNOGO DOMINANTNIJI NA TIM POZICIJAMA.jer tu su MLADENOVIC,KRKIC,PETKOVIC I MAKSIMOVIC IZ KARABAGA

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Sunday, 03.01.2016
20:38

Alo bre! Kakav Krkic, kakav Petkovic? Zasto bre Ljajica? Maksimovic ne igra u Karabagu nego u Astani, Krkic ne sme da zaigra za nas jer nas je vise puta ispalio, a i ne treba nam vise, objektivno gledano, a Mladenovic nije desni vec levi bek. Koji Petkovic, igrac ili trener? :-D

avatar
magister
Sunday, 03.01.2016
14:54

Selektor Ćurčić? Ja se ipak nadam (nada uvek umire poslednja) da će se nešto promeniti, i to, makar jednom, za početak (kasnije i sve drugo) na bolje. Koliko ja znam, jedan od naših najboljih trenera u ovom trenutku, Đukić, je slobodan ili skoro slobodan. Svojevremeno je prebrzo otpušten, ali zato što je, umesto njega, za selektora doveden - najbolji. Đukić je neko od koga bi moglo da se očekuje da od reprezentacije napravi ozbiljan takmičarski, pobednički tim. Živeli! Srećna Nova, Srbijo!

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 03.01.2016
13:59

A zašto se nervirati kad se ništa neće promeniti? Ponovo će ga menjati neke Fejse, Petrovići, Milivojevići, klupu će grejati Gudelj, a poziv neće ni dobiti neki tamo Zdjelari, Maksimovići, Savići, Grujići...

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Sunday, 03.01.2016
13:35

Jebali smo cvorka:-D