Uz Zvezdu je 65 posto Srbije? Milanoviću smešno...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.09.2014.
11:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Prvi čovek Jagodine Goran Milanović potvrdio je da je i na adresu njegovog kluba stiglo Zvezdino pismo kojim se traži podrška za promene na čelu FSS, ali se tim dokumentom nije bavio. ''Za nas je to nevažno'', poručuje on.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Osim što je na čelu Jagodine, Goran Milanović obavlja i funkciju predsednika FS Regiona istočne Srbije, pa je njegovo mišljenje i stav povodom Zvezdine inicijative veoma značajno u celoj priči.

Međutim, utisak je da, bar za sada, crveno-beli ne mogu da računaju na njegovu podršku, jer je u izjavi za ''Sport'' poručio da srpski fudbal u ovom trenutku ''ima druge prioritete''.

Milanović se, takođe, pita i kako u Zvezdi pored svih svojih problema u klubu imaju uopšte vremena da se bave i smenjivanjem Karadžića, a ono što ga je bukvalno nasmejalo, jeste tvrdnja Zvezdinih čelnika kako je 65 posto Srbije uz Zvezdu.


''Koliko!? Pa, vi se šalite? I ja za sebe mogu da kažem da sam najbolji i najlepši, ali budimo ozbiljni. Zvezda, je, u ovoj situaciji koju želi da predstavi, samo jedan od 2.600 klubova.

Istina, sa velikim brojem navijača, možda i najvećim, ali ne znam da li time treba da se kite oni koji traže to što traže. Ne sviđa mi se takođe taj, rekao bih, potcenjivački odnos prema drugim sredinama, klubovima'',
poručuje Milanović, a prenosi ''Sport''.

Zvezdin ''džentlmenski ultimatum'' Karadžiću od 30 dana ističe 15. oktobra, a Milanović sumnja da će Tole spakovati kofere.

''Mislim da ni on nema vremena da se sad bavi ovim stvarima''
, uverava Milanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke