Uvertira za ''večiti derbi'' - Ko će deliti pravdu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
09:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Odluka se očekuje već danas, hoće li biti iznenađenja?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Imajući u vidu sve što se događalo prošle sezone, a što se nastavilo posle nedavnog duela između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu, kada su se Novosađani čak obratili i pismom UEFA žaleći se na arbitražu Milorada Mažića, sa velikom pažnjom se ovih dana iščekuje odluka Sudijske komisije FSS oko imenovanja arbitara za predstojeći ''večiti derbi''.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u nedelju od 19 časova na stadionu ''Rajko Mitić'', samo tri dana posle velikih evropskih iskušenja naših najboljih klubova.

U zavisnosti od njihovog učinka protiv Krasnodara, odnosno Videotona, videćemo kakva će atmosfera u jednom i u drugom klubu biti pred naredni derbi, a svojevrsna uvertira za ovaj meč jeste i delegiranje sudija.

Prema saznanjima ''Žurnala'', Milorad Mažić ovoga puta neće biti na terenu našeg najvećeg stadiona, a navodno je prvi ''favorit'' za tu ulogu Danilo Grujić.

Uz njega, potencijalni izbor su i Srđan Jovanović ili Nenad Đokić, a definitivna odluka FSS očekuje se danas u popodnevnim časovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 23.08.2017
12:24

Ako bude sudijo Milorad Mazic Zvezda treba da izvede kadete protiv partizana. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Wednesday, 23.08.2017
15:25

Kaze se sudio.

avatar
Mlacko
Wednesday, 23.08.2017
12:00

Danilo Grujic sudi.

avatar
Wednesday, 23.08.2017
09:40

NAPRED PARTIZAN!