Utisci "Orlova": "Golovi ni iz čega, Šteta, Nije se dalo..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.03.2015.
00:11
Izvor: Beta

Reprezentativci Srbije složili su se u oceni da nakon poraza od Portugala šanse za plasman na EP više nisu tako izgledne ali su poručili da će se boriti sve dok postoji i teorija.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Srbije istakli su da im je krivo zbog večerašnjeg poraza od Portugala, ali da će se boriti sve dok postoje šanse za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Umanjile su nam se šanse za plasman na prvenstvo posle ovog poraza, ali ima još mnogo da se igra do kraja kvalifikacija i daćemo sve od sebe da se plasiramo na šampionat u Francuskoj", rekao je Nemanja Matić posle utakmice u Lisabonu.

Srbija je izgubila od Portugala sa 1:2 i tako ostala na pretposlednjem mestu Grupe I sa jednim bodom, iza Albanije i Danske sa sedam, odnosno Portugala koji je lider na tabeli sa devet bodova.

Matić je razočaran igrom svoje ekipe u prvom poluvremenu, ali je rekao da je drugi deo model kako treba nastupati u nastavku.

"Mnogo mi je krivo, ali Portugal je igrao dobro. Prvo poluvreme je svakako negativna stvar, ali je drugo model kako treba igrati dalje. Očekivali smo pobedu, ali šta je, tu je. Nije lako igrati protiv ovako dobre ekipe", kazao je strelac jedinog pogotka za Srbiju.

Slično mišljenje imao je i Radosav Petrović.

"I dalje smo živi, nećemo se predavati dok god budemo bili u igri. Primali smo golove od Portugala ni iz čega, zaslužili smo makar bod. To je već za neku detaljniju analizu, ali svakako da smo bili bolji u drugom poluvremenu", naveo je Petrović.

Golman Vladimir Stojković rekao je da su on i njegovi saigrači želeli najbolje.

"Utakmica je bila baš teška. Borili smo se, ali šta ćemo sad... Hteli smo, to nije sporno, hteli smo najbolje, ali nije nam se dalo", rekao je Stojković.

Srbija će u narednom kolu kvalifikacija gostovati Danskoj 13. juna u Kopenhagenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke