Utisak igrača Zvezde - Najvažniji je prolaz?!

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.07.2017.
23:57
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Andjelković rekao je večeras da je bitno da je njegova ekipa prošla prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa i istakao da crveno-beli u duelima protiv kazahstanskog Irtiša moraju da isprave greške.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Znali smo da će biti teže nego u Beogradu, ali došli smo da pobedimo, to nam je bio cilj. Igrali su samo dugim loptama i to nam je pravilo probleme... Posle njihovog izjednačenja dogovor je bio da napadnemo, to smo i uradili, ali smo propustili nekoliko dobrih prilika. Nakon toga usledio i crveni karton koji nas je poremetilo i izgubili smo vodjstvo. Šta da radimo, bitno je da smo prošli dalje", rekao je Andjelković novinarima posle meča.

Zvezda je igrala nerešeno 3:3 sa Florijanom, ali je prošla u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope zahvaljujući pobedi u prvoj utakmici sa 3:0.

Naredni protivnik Zvezde biće kazahstanski Irtiš Pavlodar.

"Brzo nam sledi nova utakmica i trudićemo se da što pre ispravimo sve što je bilo loše. Bez obzira na dugo putovanje, moramo da se spremimo što bolje i koncentrišemo na utakmicu", rekao je Andjelković.

Desni bek Filip Stojković je naveo da mu je žao što njegova ekipa nije slavila na Malti.

"Odradili smo posao i obezbedili plasman u drugo kolo. Ostaje žal što nismo pobedili, ali neka nam to bude nauk za narednog rivala. Igrali su dosta oštro, kao i u Beogradu tako da smo to i mogli da očekujemo. To je taj italijanski bezobrazluk", rekao je Stojković.

Crveno-beli će u sledećoj rundi prvu utakmicu igrati u Kazahstanu sledećeg četvrtka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 07.07.2017
18:51

Kako uiopste imate obraza da se javljate posle onako sramne igre. Ona igra na Malti je sramota ne samo za Zvezdu, nego i za srpski fudbal.

avatar
staljin
Friday, 07.07.2017
15:11

Kakva blamaža . Za 6 minuta primili smo dva gola . Od Florijane kojoj čestitam , ukupno , 3 komada . Vratite Luča jer tim nema lidera koji donosi borbenost i samim tim i energiju !!! Igrali smo kao babe , bez m ..a !!! Prebili su nas kao volove u kupusu i to ne sme više da se ponovi ! " Neću zarobljenike , hoću mrtvace !!!" , rekao je jednom neki general ! Milojeviću ekipa ti je isuviše meka i spora i ispadamo ako nešto bitno ne promeniš . Za početak golmana , jer Manojlović nije golman za Zvezdu !

avatar
Opasna Mala
Friday, 07.07.2017
10:56

Boace prvi strijelac lige evrope!!!

avatar
Branislav
Friday, 07.07.2017
10:41
avatar
Grobar77
Friday, 07.07.2017
08:59

Pa bre niste prosli Barselonu nego Florijanu

avatar
Tjomee
Friday, 07.07.2017
08:25

Svi ostali ispali, a Zvezda igrala 3:3... I mi jurimo neku Evropu... Kad čitaš novine, i Zidan bi se uplašio...

avatar
Matrix
Friday, 07.07.2017
07:51

Tuga. Svake godine sve gore. Najstariji igrači su i najbolji (Anđelković, Milijaš). Odbranu nikada nećemo imati, tako bar izgleda. Bolje je izgleda da ugasimo omladinsku školu da ne bi bar plaćali klince da ih vraćamo kada nas napuste zbog neukazane šanse.. Od amatera 2 komada za 6 minuta. Pa taman da smo bez dana priprema igrali...

avatar
Friday, 07.07.2017
07:45

Najvažnije je pobediti Javor, Radnički, Spartak ostale klubove čiji su predsednici zvezdaši i ako te slučajno pobedi Voždovac odgovornost prebaciti na Toleta, Kokezu ili kako god da se zove predsednik FSS. Ako te neko pita za finansijski stanje ti traži titule sa nekih turnira iz 1946.

avatar
Old_school
Friday, 07.07.2017
07:11

Pre par dana kad sam negativno komentarisao Terzu i njegovu politiku dovodjenja (i ugradjivanja) 10 igraca svaki prelazni rok, jedan pametnjakovic me napade kako mracim. Pa kad da uigras ekipu ako menjas svakih par meseci i prodjes za koga god ponuda stigne?! A o umecu izbora igraca da ne pricam. Od 30 stranaca za tri god ubo je sa jednim i po.

avatar
Дадоредстар
Friday, 07.07.2017
03:25

Ako je vama najvažniji prolaz protiv ttećerazrednog tima onda je najbolje da odmah prekinete kvalifikacije