Uspešan start Spartaka, Liga šampiona na vidiku

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.08.2014.
23:49
Izvor: Sportske.net

Fudbalerke Spartaka iz Subotice trenutno igraju na kvalifikacionom turniru u Osijeku za ulazak u Ligu šampiona, a danas je savladan šampion Grčke.

zfk-spartak.rs
zfk-spartak.rs

Povezane vesti

Na kvalifikacionom turniru koji se igra u Osijeku i okolini danas su fudbalerke Spartaka iz Subotice, inače aktuelnog prvaka države, pobedile šampiona Grčke, Amazones Dramas, sa ubedljivih 3:0.

Ovo je bio prvi meč na ovom kvalifikacionom turniru za plasman među 32 najbolje ekipe u Evropi, a fudbalerke Spartaka su čekale do 32. minuta kako bi načele ekipu iz Grčke. Tada je strelac bila Marenić, a samo dva minuta kasnije usledio je još jedan šok za Grkinje, Nikolić je pogodila mrežu.

Fudbalerke Spartaka su lako do kraja meča zadržale prednost, da bi na samom kraju kapiten Violeta Slović postigla pogodak iz penala i donela ubedljivu pobedu srpskom predstavniku.

ŽFK Spartak očekuje u ponedeljak moldavskog šampiona Goliador-Real koji je danas savladan sa 12:0(!) od Osijeka, a pravi derbi očekujemo u četvrtak kada će pasti odluka o tome ko ide u Ligu šampiona.

Spartak je nastupio u sledećem sastavu: Gardijan – Krstić, Radanović, Slović, Marenić, Ilić, Malešević, Damjanović, Čanković, N'Rehi, Nikolić i Ado.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke