Uspela generalka "Čarapana", Rašović zadovoljan

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
13:47
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz 'Lazarevog grada' obavio je generalnu probu uoči početka prolećnog dela sezone, a trener Vuk Rašović izrazio je zadovoljstvo onim što je do sada urađeno.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka u nedelju su obavili generalnu probu pred početak prolećnog dela sezone i pobedom nad ekipom Radničkog iz Pirota napravili dobru uvertiru za ono što seldi.

"Čarapani" su na generalnoj probi savladali trećeplasiranu ekipu Prve lige Srbije rezultatom 2:1 (1:0) golovima Filipa Kasalice i Marka Stanojevića.

Nakon uspešno obavljenog posla trener Napretka Vuk Rašović izrazio je zadovoljstvo što nedelju dana pre početka prvenstva nema povređenih igrača i što svi spremni dočekuju takmičarske obaveze.

"Drago mi je da nema povreda, da ćemo imati normalnu nedelju i da ćemo se pripremati za prvo kolo. Generalno mogu da budem zadovoljan" kazao je Rašović.

Poslednja kontrolna utakmica u Kruševcu poslužila je Vuku Rašoviću da napravi kratak osvrt na urađeno u pripremnom periodu.

"Imali smo dve nedelje maksimalnog rada. Odigrali smo pet utakmica i imali smo prilike da vidimo gde smo. Svi igrači znaju svoje pozicije i šta se od njih očekuje na tim pozicijama, znaju i ko može da bude u takmičarskoj grupi, tako da smo maksimalno iskoristili taj period" zaključio je Rašović.

Na startu prolećnog dela sezone, u okviru 22. kola Superlige, fudbaleri Napretka dočekuju Voždovac, a utakmica je na programu 18. februara od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke