Uspavanka u Humskoj - Kljajićev refleks spasao Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.12.2016.
16:48
Izvor: Sportske.net

Prvo poluvreme poslednje utakmice jesenjeg dela sezone u domaćem fudbalskom šampionatu završeno je bez golova, a samo zahvaljujući refleksu Filipa Kljajića Partizan nema gol zaostatka.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri subotičkog Spartaka dobro su obavili svoj deo posla tokom prvog poluvremena duela sa Partizanom, pošto nakon 45 minuta igre imaju aktivan rezultat.

Nakon prvog dela poslednjeg susreta 21. kola Superlige u Humskoj nema golova, a može se reći da nije bilo ni ozbiljnih prilika da se mreže zatresu.

Domaćin je na isteku devetnaestog minuta igre zapretio preko Uroša Đurđevića koji je sam probio odbranu Spartaka, ali mu je golman Mirković ušao u šut i zaustavio udarac.

"Plavi Golubovi" su sa druge strane imali najbolju priliku u 30. minutu kada je posle prodora po desnoj strani i centaršuta Nemanje Milića defanzivac crno-belih Bojan Ostojić uklizao i loptu gurnuo u okvir Kljajićevog gola.

Samo zahvaljujući refleksnoj reakciji Filipa Kljajića crno-beli nisu primili gol i može se reći da je to bio najzanimljiviji detalj u prvom poluvremenu utakmice koja se igra u Humskoj.

Pokušao je i Brazilac Leonardo atraktivno u poslednjem minutu prvog dela igre ali je lopta završila visoko preko prečke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke