USKORO - Moćni Pablo za još moćniju Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.09.2016.
18:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Obećanje je tu, sad počinje odbrojavanje do njegovog ispunjenja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mnogo se ove jeseni govori o iskusnom Argentincu Pablu Moučeu, Zvezdinom letošnjem pojačanju, ali na žalost navijača Crvene zvezde, ne zbog njegovih dobrih partija u crveno-belom dresu.

On je, po mišljenju mnogih, možda i najveće razočaranje u ekipi šampiona Srbije od početka tekuće sezone, s obzirom na njegovu dosadašnju reputaciju i brojne pohvale i preporuke zahvaljujući kojima se i obreo na Marakani.

Gotovo ništa od toga za sada nije pokazao, ali veruje da još ima vremena da ga Zvezdine ''Delije'' upoznaju u njegovom najboljem izdanju.

I ne samo to, Mouče je ''Delijama'' danas obećao da će to tako zaista i biti!

''Svestan sam da su navijači nestrpljivi i da na terenu žele da vide boljeg Pabla, ali obećavam im da će se to uskoro dogoditi, da treba da imaju malo strpljenja i vere. Želim da znaju da radim naporno na svakom treningu kako bih ispunio njihova, a i svoja očekivanja'', poručio je Argentinac.

Kao razlog za svoje slabe partije od starta sezone, Mouče je naveo činjenicu da sa Zvezdom letos nije prošao kompletne pripreme i da se to odrazilo na takmičarskim utakmicama.

Zadovoljan je kako je prihvaćen u klubu, dopada mu se i Beograd i ne namerava da ga još uvek napušta, a kada je pritisak sa tribina u pitanju Mouče tvrdi da je i na to odavno već navikao.

''Ne osećam nikakav pritisak. Imam mnogo iskustva, igrao sam u velikim klubovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras i navikao sam da se uvek očekuju titule i pobede. Iza sebe imam šest titula i preko 300 mečeva i znam kako da se nosim sa pritiskom'', zaključio je Mouče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 29.09.2016
13:25

PROZIRNO hahaha

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 29.09.2016
09:19

Kad je dosao, protiv La Valete se vidjelo da ima potencijal, imao je par prodora, ubacaja u sredinu... U nekim utakmicama u JSL takodje je najavio veliki potencijal, a onda poceo da igra sve losije i losije. Na kraju, cak ni protiv CSK-a nije pravio razliku. Nadam se da ce se malo 'prenuti', ali cak i ako se to desi, mislim da je preskup i da ce ga se u klub ratosiljati vec u decembru.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 29.09.2016
08:11

Covek je dosao da se finansijski obezbedi.Dok malo udje u formu plata ide a evo i zima je blizu.Do novog Ludogoreca,Kairata...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 29.09.2016
03:44

Pablo ce se istaci, kao i Ruiz o kome mnogi su pricali da nema pojma. Jezicna barijera, prilagodjavanje timu i nastupanje bez bazicnih priprema uzeo je svoj danak koji je bio poprilicno skupo placen (ispadanje iz Evropskih kupova). Iskustvo Moucea, Donalda, Le Taleka i ostalih moze samo da bude pozitivno za nase talente, ostaje da Zvezdini navijaci podrze ekipu i ona ce uzvratiti rezultatima, vec sledece godine igramo grupnu fazu Lige Prvaka.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 29.09.2016
00:50

Nevezano za ovu vest ali citajuci komentare navijaca Partizana ispada da je nas fudbal neregularan u zadnje 2 godine a pre toga je sve bilo super i po propisu.

avatar
Wednesday, 28.09.2016
22:45

Retko se varam u procerni igrača. a prema onome što sam na momente video kod Pabla, podseća me na rasnog igrača. Veoma bih želeo da dočekam taj dan da Pablo preuzme dirigentsku palicu u Zvezdinoj sredini terena. MORAMO SE STRPITI.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 29.09.2016
08:09

Strucnjak ...nema sta.Tesko je proceniti nekoga ko je igrao i u reprezentaciji Argentine.Ovde je pitanje volje,snage i motiva a on je dosao da zaradi.

avatar
Čeki
Wednesday, 28.09.2016
21:16

Šalu na stranu mislim da ce biti malo bolje ali nemam neko poverenje u njega. Al ajde videcemo.

avatar
Čeki
Wednesday, 28.09.2016
21:15

Mouče ili Muče izgleda zna da gleda u budućnost. Nista onda ako neko ima njegov br. nek mi da čisto da ga zovnem da znam kolko ce golova dati pa da odigram tiket. 😂

avatar
crni bombarderos
Wednesday, 28.09.2016
20:09

Čim je Prosinečki rekao da je strašan igrač valjda to i jeste.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
20:04

Ајд да и то доживим.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 28.09.2016
19:27

Ja i dalje mislim da je on strašan igrač, ali došao je tri dana pred početak sezone i bez priprema.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
20:05

Што се тиче њега мислим да грешиш.