Uroša Đurđevića ovako još niko nije opisao! A onda se Petko oglasio...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.03.2017.
18:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Najbolji strelac Partizana ove sezone blista u crno-belom dresu, pa je potpuno zasluženo pred meč sa Gruzijom dobio i poziv u ''A'' reprezentaciju Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ipak, selektor Slavoljub Muslin mu u Tbilisiju nije ukazao priliku da debituje, za razliku od Mijata Gaćinovića, koji je svoj debi uačinio i golom za konačnih 3:1 u korist ''Orlova''.

Bez obzira na to, sam poziv u naš najbolji tim će Đurđeviću dodatno povećati samopouzdanje pred ulazak u završnicu sezone i biti mu dodatna motivacija za još bolje igre, kako bi taj poziv usledio i u junu, kada će ''Orlovi'' dočekati reprezentaciju Velsa.

Njegovim partijama, kao i odlukom koju je doneo prošlog leta, oduševljen je i Ilija Petković, nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima, a sada aktuelni selektor U20 reprezentacije Srbije.

Ta selekcija je proteklih dana odigrala dve prijateljske utakmice protiv Slovačke (0:2) i Ukrajine (1:1), a Petković je u izjavi za ''Žurnal'' otkrio da je svojim igračima naveo upravo Uroša Đurđevića kao pravi primer koji bi trebalo da slede.

On je to učinio na originalan način, uporedivši napadača crno-belih sa - starim akumulatorom!

''Bilo bi dobro da se ugledaju na Uroša Đurđevića. Opisao bih ga kao stari akumulator, upalio se posle dugog stajanja i – vaskrsao. Ponovo je pravi. Odrekao se novca, vratio u Partizan. A, mnogi klubovi su želeli da ga angažuju'', poručio je Petković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke