Uroš Đurđević već počeo pripreme za derbi

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.02.2017.
15:11
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Protiv Borca neće igrati zbog žutih kartona, pa će imati više nego dovoljno vremena da se upozna sa svim slabostima Zvezdine odbrane...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Uroš Đurđević je na najbolji način otvorio drugi deo sezone. Njegov gol je doneo pobedu Partizanu na gostovanju ekipi Rada na Banjici (1:0), a u razgovoru za TV Partizan otkio je na šta je crno-bele pre meča upozoravao šef struke Marko Niolić.

''Šef nam je naglasio da će nam ova utakmica biti teška, jer je prva posle priprema na Kipru, igrači treba da se naviknu na hladnoću i na terene, ali ono što je najvažnije, osvojili smo tri boda'', istakao je Đurđević.

Imao je još jednu stopostotnu priliku da suplira prednost Partizana, bila je to još bolja prilika od one iz koje je postigao gol, ali tvrdi da ga to nije poremetilo.

''Važan mi je, kao i svakom napadaču, svaki gol zbog samopouzdanja. Desilo mi se slično i u Gornjem Milanovcu, ali ne padam u takvim situacijama, Najbitnije je da smo pobedili'', ponovio je Đurđević.

Prvu sledeću priliku da pokaže da je ''podesio nišanske sprave'' imaće u derbiju 4. marta protiv Zvezde na Marakani. Otkrio je da se već priprema za taj duel.

''Ja već mogu da se fokusiram na derbi i spremam se za tu utakmicu, jer meč protiv Borca preskačem. Verujem da će moji saigrači ostvariti još jednu pobedu u nizu i da onda sačekamo derbi'', objašnjava Đurđević.

Za razliku od njega, štoper Nikola Milenković će biti akter i meča sa Borcem. On ističe značaj tog meča, smatra da neće biti lako iako je Partizan apsolutni favorit i zato poziva navijače da u što većem broju podrže crno-bele pred derbi.

''Tek je početak drugog dela sezone i treba da tempiramo formu da raste iz meča u meč. Nadam se da u subotu nećemo primiti gol, a daj Bože i u derbiju. Nadam se da će pravi Grobari doći na stadion i podrati nas. Borac je neugodna ekipa, ali nadam se pobedi.

Jer, džaba nam derbi ako ne dobijemo u subotu. Svaka sledeća utakmica je najbitnija'', zaključio je popularni ''Bleki'',
koji je u izboru italijanske ''Gazete delo Sport'' ušao među najboljih 30 igrača u Evropi, mlađih od 20 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Thursday, 23.02.2017
16:49

Nema ništa lepše nego kada su mladi igrači vođe tima :)

avatar
Dragonkš
Thursday, 23.02.2017
23:00

Ne razumem ove minuse ko ti ih daje

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
10:13

Kako ne razumes, tako glasaju oni koji sada bolje zive.