Uroš Đurđević se ''zahvalio'' Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.12.2016.
09:25
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sam finiš jesenjeg dela sezone protiče potpuno u znaku napadača Partizana Uroša Đurđevića, koji je proteklog vikenda golgeterski ''eksplodirao'' na Banovom brdu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

O njegovom het-triku se i dalje govori, pogotovo zbog načina na koji je postigao ta svoja tri pogotka i doneo novu pobedu Partizanu.

Time je samo upotpunio odličan utisak koji je ostavio ove jeseni, od dolaska u redove Partizana i potvrdio svoj igrački i golgeterski preporod.

Pisali smo već posle meča sa Čukaričkim da je 22-godišnji napadač crno-belih osetio potrebu da odgovori ''zluradim ljudima'' koji su sumnjali u njegove kvalitete, a u najnovijem intervjuu za ''Informer'', najefkasniji napadač Partizana osvrnuo se i na nerealizovan transfer u Crvenu zvezdu, ne krijući pritom da je imao razgovor sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem koji je želeo da ga angažuje.

Međutim, stručni štab Zvezde je, očigledno, imao drugačije mišljenje, a Đurđević je iskoristio ovu priliku da im na tome ''zahvali''.

''Tačno je da me je gospodin Zvezdan Terzić zvao i da je želeo da me angažuje. Čuo sam kasnije da je stručni štab imao drugačije mišljenje u smislu da ima na toj poziciji dosta igrača, a imali su i 'dojavu' iz inostranstva da Uroš nije kalibar za Zvezdu. Hvala im na tome'',
istakao je Đurđević.

-- --

Napadač Partizana podsetio je da je u mlađim kategorijama već nastupao za Zvezdu, ali i otkrio da je to na kraju bilo veoma bolno iskustvo za njega.

''Želim da razjasnim, ja sam kao pionir najuren iz Zvezde u najpogrdnijem smislu te reči, bez razloga. Afirmaciju sam stekao u Radu, gde sam igrao za kadete, omladince i debitovao za prvi tim''
, objašnjava Đurđević.

Mladi reprezentativac Srbije letos je bio bez kluba, dugo se spakulisalo gde će nastaviti karijeru, a za to vreme dobijao je i ''ponižavajuće'' ponude. Međutim, onda su se ''kockice'' poklopile, Marko Nikolić se vratio u Partizan, usledio je ekspresni poziv iz Humske i - možda i najbolji Đurđevićev potez u dosadašnjoj karijeri, što i on sam ističe.

I na kraju, ono što najviše zanima navijače Partizana, da li će Đurđevića i na proleće gledati u dresu Partizana.

''Ostajem u Partizanu 100%, ne postoji dilema. Tek sam se vratio u naš fudbal i želim da ostavim traga. Ima i ovih klinaca poput Vlahovića i Jovanovića kojima želim da pomognem, jer sam i ja ne tako davno bio u njihovoj koži'', naglasio je Đurđević, koji je od početka sezone u Superligi postigao ukupno devet pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 13.12.2016
20:18

Sad navijaci Zvezde vide da on nije otisao kao kadet ili junior. Nedavno sam sem se prepirao sa jednim navijacem koji tvrdi da je Uros otisao kao omladinac i da se jos afirmisao kod njih. To sto je on pricao sa Terzicem je normalno, nije ga on najurio nego neke druge uprave.

avatar
Tuesday, 13.12.2016
21:07

Kao omladinac sigurno nije, otisao je sa 14 godina u Rad.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
15:26

Priko, minus zato sto me nisi prepoznao, ja sigurno ne navijam za zvezdu:-D

avatar
paok
Wednesday, 14.12.2016
08:08

Vidis da je izjavio da je otisao kao pionir. Znaci vasa skola ali malo sutra.

avatar
Anderton
Tuesday, 13.12.2016
16:43

Tek sad vidim ovo. Mislio sam da nije pominjao komšije. Ne znam zašto se to stalno poteže, i ko za koga navija. Drugo koliko se ja sećam on je imao problem i sa Rankom Stojićem..Ali sve je to nevažno dokle god ovako igra.

avatar
Millanista 00
Tuesday, 13.12.2016
12:02

Kakav bi tim imala Zvezda da svi oni igraci nisu najureni, neki od njih su napravili zavidne karijere, a neki su na tom putu. Meni se cini da Zvezdin skaut tim ne valja pisljiva boba.

avatar
gorango
Tuesday, 13.12.2016
14:01

Zvezda ima skaut tim? Nasa zvezda ima menadzere..sta ce nama skauti..

avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:43

dobro je Djurdjevicu , nisi dao 3 gola Realu u finalu LS vec Cukarickom koji je 12. u JSL ... svaka cast na golovima ali sto se mene tice ne moras u JSL da das nijedan ali da dajes kad je najpotrebnije , u kvalifikacijama i grupnoj fazi nekog Evropskog takmicenja ... JSL odavno nije merilo nicega ...

avatar
Anderton
Tuesday, 13.12.2016
16:44

Vidimo po Kataiju da nije merilo ničega, čovek je nestao.

avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 13.12.2016
19:18

Kako si mogao da uporediš zvezdu i Partizan? Kako možeš da vidiš po Kataiu koji je u zvezdi igrao nameštene utakmice sa Đurđevićem gde protvnici zajedno sa sudijama ginu da neki bod Partizanu otkinu?

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 13.12.2016
10:35

hahaha jos jedan mihajlovic poleteo mali postao igrac posle dve tri utakmice ti si upravo igrac za takav klub u kome i jesi u zvezdi takvi padavicari ne igraju

avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:53

Kod vas samo padavicari i igraju.

avatar
Tuesday, 13.12.2016
10:29

Gospodin Hahaha Ako je on gospodin, ja sam Isak Njutn! I ti si budala sto si opet isao tamo, a onako su postupili sa tobom, nadam se da si bar sad savrseno svestan gde se daleko bolje radi sa (mladim) igracima, o ljubavi necemo jer ne gajim iluzije da si naprasno postao Partizanovac, ali ostani profesionalac sto do sad svakako jesi bio i to ce biti i vise nego dovoljno...

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 13.12.2016
15:03

Nit si gospodin, nit si Isak Njutn. Al' si zato 14. rec koju si iskoristio u svom komentaru. :)

avatar
Tuesday, 13.12.2016
15:27