Uroš Đurđević o Bačkinom ''autobusu''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.11.2016.
11:32
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Mučio se Partizan više od sat vremena da probije bedem ispred gola Bačke, a muke mu je prekratio sve efikasniji Uroš Đurđević.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević bio je juče čovek odluke u Humskoj, u rijumfu crno-belih nad ekipom Bačke (1:0).

Aktuelni vicešampion je do pobede stigao znatno teže nego što se očekivalo, a posle meč Đurđević je kao razlog za takav razvoj događaja naveo čvrstu odbranu gostiju sa desetoricom igrača, što u žargonu obično nazivamo ''parkiranjem autobusa'' pred golom.

''I šef je rekao pre utakmice da su ovakve utakmice najteže što se i ispostavilo na kraju. Ipak, uspeli smo da postignemo gol u 78. minutu i zasluženo smo uzeli sva 3 boda. Nije lako igrati protiv ekipe koja se spusti i brani sa 10 igrača.

Drugo poluvreme je bio dosta bolje, imali smo i dosta šansi, tako da je na kraju  mogla biti i ubedljivija pobeda, ali dobro je i ovako'',
kaže Đurđević u razgovoru sa portparolkom kluba Biljanom Obradović.

Jučerašnji meč je odigrao samo četiri dana po povratku iz Norveške, gde je sa srpskim ''Orlićima'' izborio plasman na Evropsko prvenstvo.

''Iskreno, nisam uspeo da se odmorim. U sredu sam se vratio i evo već danas sam igrao 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak'', objasnio je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 20.11.2016
14:52

Bila kisa ili bura, tmuran ili suncan dan, na stadion masa fura kad god igra Partizan! Aplauzi snazni bruje, puca, bridi dlan o dlan, gromki poklik svud se cuje, napred, napred, Partizan! U napad slozno napred, momci smeli, crno-beli, kao jedan - momci smeli! Na sve strane, svakog dana, sad se cuje isti ton, to je pesma Partizana, on je opet sampion!

avatar
ipak smo mi PRVI
Sunday, 20.11.2016
19:46

Bila kisa ili bura, tmuran ili suncan dan, na stadion masa fura kad god igra Partizan! Bude i po citavu hiljadu grobara na utakmici

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 20.11.2016
21:26

Zato je ta pesma iz 1962:-D Barem znamo od koga su neki uzeli neke stihove tj. malo ih preformulisali:-D

avatar
gosfkcz
Sunday, 20.11.2016
13:59

Dobar je Djurdjevic igrac, trebao mu je klub da povrati samopuzdanje i vrati karijeru na pravi tok. Msm da je bilo reci da mi pregovaramo sa njim letos, interesuje me gde je zapelo. Verovatno su stručnjaci procenili da nema sta da trazi pored Orlandinja i Sikeme strasnog.

avatar
Povratak kralja 45
Sunday, 20.11.2016
12:51

Nije to bio autobus, to je bila mašina za mlevenja mesa kojom je upravljao sudija. Svako ko je gledao utakmicu video je da su sudije i članovi Bačke imali jedan isti zadatak i jasan plan šta (u)raditi Partizanu pred dve naredne nešto teže utakmice protiv Napretka i Vojvodine.