"Upravni odbor odlučuje o Lalatoviću"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.12.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net

Remijem u Lučanima Zvezda je spustila zavesu na jesenji deo sezone a jedno od glavnih pitanja ovih dana tiče se sudbine trenera Nenada Lalatovića.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Pauza u domaćem fudbalskom šampionatu za čelnike FK Crvena zvezda proteći će u radnoj atmosferi pošto se klub nalazi u izuzetno teškoj situaciji o čemu je tokom dana govorio i budući generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Govoreći o kadrovskim rešenjima unutar ekipe Terzić se dotakao i statusa trenera Nenada Lalatovića čija se sudbina u klubu dovela u pitanje nakon završetka jesenjeg dela sezone.

"Moje mišljenje je da Lalatović treba da ostane trener, ali ne odlučujem ja o tome. To će biti jedna od odluka novog Upravnog odbora" rekao je danas Zvezdan Terzić.

Mladi stručnjak izjavio je nakon gostovanja u Lučanima da je voljan da ostane na klupi ali da će o tome odlučivati čelnici kluba.

Novi Upravni odbor FK Crvena zvezda biće konstituisan 21. decembra na Skupštini kluba a nakon toga sledi borba za opstanak kluba koji do kraja marta mora da pronađe 14 miliona evra zbog monitoringa UEFA.

"Moje mišljenje je da Lalatović treba da ostane trener, ali ne odlučujem ja o tome. To će biti jedna od odluka novog Upravnog odbora. Mi smo do sada 3.5 miliona evra ubacili u klub za ovih šest meseci, ali smo 3 potrošili na vraćanje starih dugova, i to je nešto što nam oduzima mnogo energije" konstatovao je Terzić.

U FK Crvena zvezda danas i sutra se održavaju predsednički izbori a jedini kandidat i budući predsednik biće Svetozar Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 10.12.2014
14:37

neeeeeeeeeeeeeee Lalatovica dobar trener visok"to sto nije uzo trfej kao dosad uci se"