Uprava odlučila - Partizanovom ''ZLATU'' još bolji ugovor!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.11.2016.
11:02
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Još jedan važan potez povuklo je rukovodstvo Partizana uoči zimskog prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

S obzirom da su partije talentovanog štopera Partizana Nikole Milenkovića već izazvale pažnju i najvećih evropskih klubova, uprava kluba iz Humske odlučila je da pravovremeno reaguje.

Podsetimo, nedavno su italijanski mediji objavili, a i napadač Partizana Valeri Božinov potvrdio, da je Juventus pokazao interesovanje za popularnog ''Blekija''.

Očekuje se da tokom zime, ili najkasnije na leto uslede i konkretni potezi od strane italijanskog šampiona, a u iščekivanju takvog razvoja događaja, uprava Partizana donela je odluku da ''pojača'' ugovor mladom fudbaleru, kako se kod njega u međuvremenu ne bi razvilo nekakvo nezadovoljstvo.

To je u izjavi za ''Žurnal'' potvrdio prvi čovek kluba iz Humske Milorad Vučelić, podsećajući na neke ranije propuste i probleme koje je Partizan imao sa pojedinim igračima.

''Milenković je odlčan momak, naše zlato. Ugovor nije produžen vremenski, popravljeni su finansijski uslovi. Ne želimo više nikad da dođemo u situaciju da nam se ponove slučajevi iz prošlosti, da za nekog igrača, naročito bisera iz škole, prilikom odlaska u inostranstvo, ne dobijemo obeštećenje'', zaključio je on.

Podsetimo, Partizan je već napravio prvi transfer uoči zimskog prelaznog roka, angažovan je kamerunski napadač Leandre Tavamba, a očekuje se da bi i Nigerijac Lukman Haruna uskoro mogao da potpiše za crno-bele.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 46
Tuesday, 29.11.2016
18:31

Milenković je do sada dečko za primer pogotovo mlađim igračima i u redu je da mu klub poveća platu i pokaže svima kako treba da se ponaša i radi ali ne mogu da verujem da nije produžio ugovor iako ga ima do 2020, to već nije u redu.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 29.11.2016
15:23

Samo jedan ispravka. Ovo nije potez partizana vec potez drzave koja pumpa novac da odrzi pacijenta u zivotu.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 29.11.2016
12:15

Bravo za ovaj potez,nadam se da cemo ovo cesce vidjati u buducnosti.Treba pokusati i Lea ubediti nekim bonusima da se makar podigne klauzula,ako vec ne zeli da je brise.Zbog nje bismo mogli biti u problemima vec u januara,a za leto sam se vec pomirio da nas napusta ako se nesto ne promeni.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 29.11.2016
13:43

Kolika je klauzula?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
14:21

Veoma indikativan iznos...

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 29.11.2016
14:09
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
12:12

?- ?, ?, Milenkovic, ? - ?, Haruna, Everton, Leonardo- Djurdjevic, Tavamba. Stevanovic (Jovicic)- Vulicevic (Cucin), Ostojic, Bosnjak, Miletic/Bogosavac- Jankovic/Djurickovic/Damnjanovic, Radin (Cadjenovic), Marjanovic (Birmancevic/Nisic/Glavcic), Mihajlovic/Stevanovic- Vlahovic, Jovanovic (Petrov). Ona petorica plus Ilic i Djurdjic, oni mogu polako da se pakuju i kace kopacke o klin, kako ko. Neki su u godinama za penziju, a neki nisu, ali igraju kao da jesu:-D Gogua je poseban slucaj, neverovatno sta je sebi dozvolio i zelim mu sve najgore ako Haruna ne dodje...

avatar
odjava
Tuesday, 29.11.2016
13:36

Nije ti los spisak ima nekoliko igraca koje si malo ali malo promasio (odbrana i sredina) i da li mislis da su Vlahovic i Jovanovic stvarno pre Petrova koliko sam ja gledao ovaj je dominantniji brzi i tehnicki bolji . Gledao sam ih u R U19. Najbrzi napad bi bio Mihajlovic levo Petrov desno i ovaj novi Tawamba (ako je stvarno dobar) u sredinu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
13:51

Nisam ja nista promasio, nikad ne gresim kad su u pitanju pozicije. Pre ce biti da ti nisi razumeo sta tu pise:-D Ne znam, za sada su ovi blizi prvom timu...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
12:05

Sve je to lepo, ali resite vise taj naming rights problem, gde su vise sponzori iz inostranstva, odradite barem nesto za dobrobit kluba i zalite se za Urosa!

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 29.11.2016
12:20

Samo cekam da vidim te njihove veze sa Rusima i Francuzima,tesko da ce i po jednog pristojnog sponzora dovesti.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
13:04

Naravno da nece. Svaka cast za avatar...

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 29.11.2016
12:36

Kome da se žalimo za Uroša kad dobro znaš ko vodi i savez i državu! Lopovsko preduzeće bato.