Upoznali "večite" - Evo ko sudi Zvezdi i Partizanu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.09.2017.
12:06
Izvor: Sportske.net

Sudije koje su u prošlosti imale prilike da sude Crvenoj zvezdi i Partizanu delegirane su za glavne arbitre u predstojećim mečevima "večitih".

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Partizan i Crvena zvezda u četvrtak igraju prve mečeve grupne faze Lige Evrope, a UEFA je u ponedeljak delegirala arbitre koji će deliti pravdu u Bernu i Beogradu.

Šampion Srbije će gostovati ekipi Jang bojs u švajcarskoj prestonici. Na tom meču pravdu će deliti Rumun Ištvan Kovač i njegovi sunarodnici Ovidiu Artene i Vasile Marinesku.

Radi se o mladom arbitru koji se od 2010. godine nalazi na listi FIFA, a do sada je delio pravdu na 42 međunarodne utakmice među kojima je i ona između IB Vestmaneje i Crvene zvezde na Islandu.

Za glavnog arbitra duela Crvena zvezda - BATE Borisov imenovan je Ukrajinac Jevhen Aranovski koji ima 40 godina i od 2011. nosi značku FIFA.

Sudija koji će u četvrtak deliti pravdu Zvezdi poznat je navijačima Partizana jer je crno-belima sudio u meču sa Tunom (1:0) i Totenhemom (1:0).

Pomoćnici Jevhena Aranovskog biće Oleksandr Vojtjuk i Serhij Beker, obojica iz Ukrajine.

Partizan izlazi na megdan Jang bojsima u četvrtak od 19 časova, dok će Zvezda dočekati BATE Borisov istog dana ali od 21.05.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 11.09.2017
12:47

Na Marakani moze bilo ko da sudi jer pravom srpskom velikanu ne moze niko da naudi. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Al(a)din
Monday, 11.09.2017
12:33

Ajmo veciti, oderite te vase protivnike