UO FK Partizan: "Pojačanja poželjna i pored krize"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.01.2015.
15:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Nakon treće sednice koju je Upravni odbor FK Partizan održao u petak popodne navijači i javnost dobili su raport sa zasedanja. Najinteresantniji zaključci tiču se prelaznog roka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Turskoj a u isto vreme čelnici vicešampiona Srbije u Beogradu rade na dovođenju pojačanja kojim bi bile popunjene rupe u ekipi Marka Nikolića.

Upravni odbor FK Partizan u petak je održao 3. sednicu na kojoj je bilo reči o toku priprema ali i o tekućem prelaznom roku.

"Upravni odbor je zaključio da u toku prelaznog roka, Partizan mora da zadrži osnovu svoga tima koja ga je dovela na prvo mesto, a da bi, bez obzira na katasrtofalnu zatečenu finansijsku situaciju, bilo poželjno da se na određena mesta u timu dovedu pojačanja, koja neće samo biti jednokratno rešenje za stručni štab, nego i potencijal na koji će se klub moći osloniti u budućnosti" navodi se u saopštenju.

Članovi Upravnog odbora FK Partizan zatražili su od navijača i javnosti da strpljivo prate dešavanja vezana za transfer politiku i da veruju samo u informacije koje stignu iz kluba.

"Uvereni smo, da će javnost razumeti činjenicu da u toku prelaznog roka nije pametno spominjati one igrače koji su najzanimljiviji partizanovom stručnom štabu, jer bi takvi potezi ugrozili naše pregovaračke pozicije. Jedine prave informacije o tekućem prelaznom roku mogu da dođu samo iz FK Partizan" dodaje se u saopštenju.

U zaključcima sa sednice Upravnog odbora stoji da je polemika bila jako konstruktivna a poruka koju su članovi pomenutog tela poslali navijačima poziva na jedinstvo.

"Samo zajedno i udruženi, možemo Partizanov brod  da  ponovo usmerimo ka evropskim i svetskim morima i da na njima bijemo velike bitke dostojne Partizanove tradicije" zaključuje se u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke