Umorni 'Čarapani' traže uspeh u Ivanjici

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.12.2016.
18:13
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener kruševačkog Napretka Dragan Ivanović poručio je danas da je njegove izrabranike stigao umor posle niza teških mečeva, ali da će uprkos tome pokušati da ostvare povoljan rezultat u Ivanjici.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone fudbaleri Napretka odigraće u sredu protiv ivanjičkog Javor Matisa, ekipe koja se nalazi u sjajnoj formi o čemu svedoči i niz od sedam mečeva na kojima je ostvareno šest pobeda i samo jedan poraz.

Napredak je do duela sa vodećim trojcem na tabeli imao sličnu seriju, a trener Dragan Ivanović priznao je da su okršaji sa "večitima" i Vojvodinom uzeli danak i da su njegovi izabranici na izmaku snaga.

"Umor nas je stigao, ali takve smo sreće da moramo da igramo sa najjačima. U ovom momentu se ekipa Javora podiže, imala je pre Partizana pet vezanih pobeda, izgubila je od Partizana, ali je već sledeću kući dobila Vojvodinu sa 2:1 što pokazuje da je taj tim postigao formu polovinom prvenstva" kazao je Ivanović.

Javor Matis je u okviru 20. kola savladao Vojvodinu na svom terenu pa sada zauzima osmu poziciju na tabeli sa samo šest bodova manje u odnosu na četvrtoplasirani Napredak.

"Imali su pehove na početku, ali su radom uspeli da dođu u sam vrh, među osam ekipa na tabeli. Oni su imali dan više za odmor, igraju na domaćem terenu i sigurno će želeti da sa pobedom završe polusezonu i da nam priđu na tri boda" dodao je trener Napretka.

Kruševljani su na poslednjih pet utakmica upisali tri poraza, pobedu i remi, pa nema sumnje da bi sve osim poraza u Ivanjici za "Čarapane" bio dobar rezultat, imajući u vidu da se radi o ekipi koja je prošle godine imala prvoligaški status.

"Očekujem težak teren za igru, moramo se dogovoriti da odigramo takmičarsku utakmicu da izvučemo što povoljniji rezultat" zaključio je Ivanović.

Utakmica 21. kola Superlige Srbije između Javor Matisa i Napretka zakazana je za sredu, 14. decembar od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke