Umesto u Zvezdi, završio u Portugalu!

Autor: Miloš Marković
petak 07.08.2015.
09:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Čukaričkog je pregovarao i sa Zvezdom, ali je na kraju ipak završio u Portugalu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Portugalski mediji su potvrdili, Nikola Stojiljković je novi fudbaler Brage.

Fudbaler Čukaričkog je u minulom periodu privlačio pažnju brojnih evropskih klubova, pregovarao je i sa Crvenom zvezdom, ali je na kraju odlučio da svoju karijeru nastavi u Portugalu.

Srpski 22-godišnji napadač je već stigao u Portugal, javljaju tamošnji mediji, a nakon uobičajenih medicinskih pregleda potpisaće ugovor na pet godina.

Paulo Fonseka je lično insistirao na dovođenju igrača koga je želeo i Radomir Antić. Stojiljković će u napadu Brage imati konkurenciju u Pinju, Krislanu i Rui Fonteu, ali jedan od najistaknutijih pojedinaca u redovima Čukaričkog bez straha kreće u novi izazov.

stojiljkovic

Detalji transfera i otkupna klauzula nisu navedeni, iako portugalski mediji spekulišu sa sumom od 'blizu milion evra'.

Mladog Stojiljkovića predstavljaju kao veliki potencijal, kao fudbalera sa ogromnim prostorom za napredak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 08.08.2015
19:32

Aodluka je bila teška

avatar
ujka Vanja
Friday, 07.08.2015
11:27

Hahaha pa zar je neko stvarno mislio da ce Stoiljkovic doci u Zvezdu??Kao prvo i najbitnije Nikola je grobar i prosao je nasu skolu fudbala,tako da sa te strane nema ni promil sanse da predje,kao drugo Zvezda u raspadu sistema ostaje bez uprave,eno cujem napustio ih mts,jos samo cekamo ono pravo,da igraci pocnu da odlaze.I kao trece odakle Zvezdi 700k evra koliko je Cuka nama trazila za Stolijkovica?Ili su Brdjani Zvezdi ponudili Stoiljka za manje para??Da su i njima trazili tih 700k evra ovi ne bi ni ulazili u pregovore,znaci da su im ponudili Stoiljka za manje para nego sto su ga nudili Partizanu.Jos samo da Donald Duck i Plavsic skrenu sa putanje i milina.I mogli biste da pustite neki komentar,postujemo sva ona navedena pravila,osim sto nekad posaljem malo duzi komentar.A nekad moram slati vise komentara posto sve sto bih napisao ne moze da stane u jedan. :) Pozz redakciji i braci grobarima,ali i firmasima sinoc su bili sjajni!

avatar
Stefan123
Friday, 07.08.2015
10:17

Dobar izbor tamo ce da se razvija