Umesto miliona - Zvezdi "sića" od Maksimovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
13:43
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Šampion Srbije iznenada je dobio minijaturnu finansijsku injekciju iz Slovenije pošto je NK Domžale odlučio da isplati Zvezdi "trening kompenzaciju" za Nemanju Maksimovića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Gotovo dve godine nakon što je Nemanja Maksimović napustio Crvenu zvezdu klub iz Ljutice Bogdana zaradio je određenu svotu novca na "trening kompenzaciji" koja je propisana pravilima FIFA.

Na polovini sezone 12/13 Maksimović je napustio "Marakanu" zajedno sa još nekoliko igrača iz mlađe kategorije ali je Zvezda na "njegovom fudbalskom školovanju" zaradila sa dve godine zakašnjenja.

Problemi su nastali zbog natezanja Maksimovićeve menadžerske agencije sa italijanskom Veronom koja nije želela da isplati "trening kompenzaciju" pa je na kraju to uradio NK Domžale iz Slovenije.

Kako portal "Mondo" saznaje iz Slovenije je na račun FK Crvena zvezda uplaćena suma od oko 80.000 evra što je smešna cifra imajući u vidu koliko je klub mogao da zaradi da je omladinskom reprezentativcu pružena prilika da igra izgradi se kao fudbaler a tek onda bude prodat.

Nemanja Maksimović sada je član Domžala, standardan je prvotimac i, po svoj prilici, FS Slovenije pokušaće da ga "vrbuje" i natera da zaigra za seniorsku reprezentaciju te zemlje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 25.11.2014
16:27

Njega i Simica mi je najzalije sto nisu igrali i eto vec sad bili prodati za bar po 3m.