Ultimatum Albancima - Bez zastava sa etničkim obeležjima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.10.2015.
18:00
Izvor: Sportske.net

Međunarodna fudbalska federacija (UEFA) izdala je direktivu FS Albanije da na stadionu "Elbasan Arena" ne sme biti isticanja zastava sa etničkim simbolima poput one koja je pre godinu dana dronom spuštena na stadion Partizana.

panorama-sport.com
panorama-sport.com

Povezane vesti

Svega nekoliko sati pre početka kvalifikacione utakmice za odlazak na Evropsko prvenstvo između Albanije i Srbije iz UEFA je stigao ultimatum organizatoru meča.

Kako prenose albanski mediji, predstavnicima FS Albanije naloženo je da spreče unošenje zastava i transparenata sa etničkim obeležjima i simbolima na tribine "Elbasan Arene".

Policija će biti zadužena da na ulazima pretrese svakog navijača i oduzmemu bilo kakvu zastavu zbog koje bi sudija Nikola Ricoli mogao da prekine utakmicu ukoliko bude istaknuta na tribinama.

Ranije danas preneli smo da se ispred "Elbasan Arene" prodaju zastave takozvane "Velike Albanije" ali će izgleda kupci tih komada tkanine morati da biraju između toga da li žele da gledaju meč ili se odreknu svog "rekvizita".

Jedan od glavnih sponzora FS Albanije obezbedio je crvene i crne zastavice koje će se naći na tribinama "Elbasan Arene" pred večerašnju utakmicu.

Dodajmo i to da je UEFA dozvolila da na stadion bude unesena velika zastava koja će biti deo koreografije domaćih navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dikan
Thursday, 08.10.2015
19:28

Ovi nasi iz pratece (jagnjece) brigade bi trebali pri pojavi prvog zabranjenog obelezja na tribinama, da signaliziraju cetvrtom sudiji i traze da se prekine utakmica, dok se to obelezje ne ukloni sa tribina. I tako do prekida utakmice.

avatar
StormyLBZ
Thursday, 08.10.2015
18:40

Kao da je bitno, svejedno ce kazniti nas zbog bilo kakve stvari ako se desi na utakmici!

avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 08.10.2015
18:34

Довољно су им ружне и ове ...

avatar
UROS DELIJA
Thursday, 08.10.2015
18:08

To je dozvolila??!!!! Pa ta ogromna zastava ce zapoceti sav nered!

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 08.10.2015
18:05

Samo da ne bude 5-0. Mnogo su jaki, nasi su uplaseni.