Ulsan promovisao Kasalicu (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
11:06
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Filip Kasalica zvanično je postao novi član Ulsana sa kojim je potpisao ugovor na godinu i po dana.

uhfc.tv
uhfc.tv

Povezane vesti

Dosadašnji prvotimac Crvene zvezde i povremeni reprezentativac Crne Gore Filip Kasalica dogovorio je u Južnoj Koreji saradnju na godinu i po dana sa tamošnjim prvoligašem Ulsanom.

Hitronogi krilni napadač promovisan je kao pojačanje Ulsana nakon što je Zvezdi oprostio dugo od oko 100.000 evra i rastao se sa čelnicima kluba sa "Marakane" u prijateljskom tonu.

"Rastali smo se posle dogovora, a vreme provedeno u Zvezdi doprinelo je usponu moje karijere. Osvojio sam dva trofeja a svakako da je odlazak posle titule najbolji trenutak" izjavio je Kasalica a prenosi "Sport".

Za crnogorskog internacionalca sada počinje novo poglavlje u karijeri jer je uspeo da realizuje inostrani angažman u klubu koji je finansijski i infrastrukturno stabilniji od svih superligaša zajedno.

"Za nekoliko dana sam se uverio da ovde obožavaju fudbal, a na meni je da se brzo uklopim u novu sredinu i počnem da postižem golove. Neću se vraćati u Srbiju pošto se ovde sezona zahuktava i završava u decembru" poručuje Kasalica.

Uzgred, budi rečeno, Kasalica je dogovorio saradnju sa klubom iza kojeg stoji poznati proizvođač automobila, kompanija Hjundai" pa ne sumnjamo ni da je ugovor do decembra 2015. godine zadovoljio apetite dosadašnjeg člana Crvene zvezde.

Ulsan se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova, posle 13 odigranih utakmica u ligi koja broji 12 timova. Kasalica bi priliku da debituje mogao da dobije već u subotu kada Ulsan dočekuje Pohang na svom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke