Ugovori tandemu iz Gane - Bempah i Afrijie na "Karađorđu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.06.2017.
14:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je dvojicu internacionalaca iz Gane koji su u prethodnom perodu boravili na probi u Novom Sadu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Nedelju dana nakon što je paraf na ugovor sa Vojvodinom stavio Nemanja Subotić iz dobanovačke Budućnosti, superligaš iz Novog Sada angažovao je još dvojicu fudbalera.

Vojvodina je u sredu potpisala ugovore sa dvojicom fudbalera iz Gane koji su u prethodnom periodu prošli probu i period adaptacije u Novom Sadu.

Na zvaničnom sajtu novosadskog kluba naodi se da su potpise na trogodišnje ugovore stavili Džosef Bempah (21) i Frensis Afrijie (22).


Džosef Bempah je rođen 5. septembra 1995. godine u Ofinsu, igra na poziciji desnog krila, a krajem prošle sezone je već zabeležio jedan nastup za crveno-bele (protiv Radničkog), s obzirom na to da je bio licenciran za takmičenje.

Pre dolaska u Vojvodinu, igrao je samo u Gani, a karijeru je počeo u Real Tamaleu, odakle je prešao u Harts of Oak, a odatle u Bečem Junajted, iz kojeg je stigao u redove crveno-belih.

S druge strane, Frensis Afrijie se takođe pridružio ekipi Vojvodine krajem prošle sezone, a od tada je i on ubedio šefa stručnog štaba Radoslava Bataka da zaslužuje mesto među prvotimcima.

Rođen je 18. januara 1995. godine u Dvomu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u Vojvodinu je takođe stigao iz Bečem junajteda.

Fudbaleri Vojvodine sutra odlaze na pripreme na Zlatibor, gde će do 18. juna raditi na sticanju forme pred početak nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tarantula89
Wednesday, 07.06.2017
15:59

Ovi će da igraju kao što ću i ja da zaigram!

avatar
gosfkcz
Wednesday, 07.06.2017
14:07

Zurnal objavio fotografiju sa potpisivanja, momci dosli u papucama. Sramota.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 08.06.2017
22:42

Bolje i da ne znas u kakvoj su situaciji bili ovi, a i drugi tamnoputi momci koji su ovde na probi bili ove godine. Vojvodina-divlji zapad.