Ugo Vijeira - Zvezda za četiri meseca ostala bez milion evra?

Autor: Darko Mitrović
subota 31.12.2016.
11:47
Izvor: Sportske.net

Ukoliko sve bude kako se ovih dana najavljuje u medijima, Crvena zvezda će na transferu Uga Vijere zaraditi tri puta manje nego što je to mogla letos.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle rane eliminacije sa evropske scene, a onda i završenog letnjeg prelaznog roka, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je 1. septembra tekuće godine napravio detaljan osvrt na taj period i aktuelnu situaciju u Crvenoj zvezdi, nešto poput najnovije konferencije za medije pred kraj ove godine.

Govoreći tom prilikom na temu ostanka portugalskog napadača Uga Vijeire u Crvenoj zvezdi, Terzić je otkrio da je Zvezda imala konkretnu ponudu za njega i u kom iznosu.

''Ugo ostaje i sa njim pričamo o produženju ugovora. Imali smo ponudu od 1,5 miliona za njega, ali smo je odbili. Za Kataijeve pozicije smo imali zamene, za Ugovu nemamo'', izjavio je tada  Terzić, ali iz Zvezde nam je danas stiglo objašnjenje da je ta ponuda postojala pre meča sa Ludogorecom.

Međutim, tokom jeseni dogodili su se neočekivani problemi u pregovorima o produženju ugovora, što je za posledicu imalo najpre Vijeirinu selidbu na klupu, a onda i van konkurencije za sastav tima.

Ipak, ispostavilo se da je Zvezda na domaćoj sceni ipak imala u svojim redovima  odgovarajuće zamene za Portugalca, jer je Predrag Sikimić odlično iskoristio ukazanu šansu, a i Orlandić je postigao nekoliko važnih golova.

Danas, četiri meseca kasnije, mediji prenose da je Vijaira postigao dogovor sa japanskom Jokohamom i da će se tamo preseliti uz obeštećenje Zvezdi od 500.000 evra.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 01.01.2017
22:20

Nije ni cudo,kad greje klupu,a igraju Sikimic i Orlandic.Bruka i sramota.Nije ni cudo sto nije hteo da produzi ugovor

avatar
Don Silvio
Saturday, 31.12.2016
18:09

Dali je to nesto novo? Naravno da ne. Videlo se na pipremama da nije zadovoljan i trebalo ga je prodati, i dovesti drugog napadaca i pored sto je osta trebao je napadac i dva stopera a oni su nagomilali vezni red.

avatar
Saturday, 31.12.2016
14:20

Za one koji ne znaju kako treba da izgleda klupska HIJERARHIJA i ne znaju PSIHOLOGIJU I FILOZOFIJU IGRAČA, reći ću da sam NA STRANI UPRAVE I TRENERA jer Vieiri NISU DOZVOLILI DA PROTERA ĆEFOVE. Pa šta košta da košta.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 31.12.2016
19:54

Slazem se ali trebalo je da igra a ne da sedi na klupi. Drzati na klupi coveka koji je prosle sezone dao 20 golova? Pa ko je tu lud.

avatar
Mangus
Saturday, 31.12.2016
13:17

Niko nije mogao da pretpostavi da nece produziti ugovor i da ce imati toliko marginalnu ulogu u timu. I ovo je bolje nego nula

avatar
Raky_b
Saturday, 31.12.2016
16:38

kad uracunas koliko mu je isplaceno na ime plate, ovo je i ispod nule, cisti minus.

avatar
Anderton
Saturday, 31.12.2016
13:13

Za našu ligu dobar igrač, mimo toga teški prosek. Ostaje sramota od letos kad su neki pričali da će igrati za reprezentaciju Portugala, ja bih voleo da sad čujem te šta imaju da kažu...

avatar
paok
Saturday, 31.12.2016
20:57

Voleo bih i ja ali ti se nece javiti. Kakva reprezentacija, to je bilo lupanje.

avatar
Hypation
Sunday, 01.01.2017
17:24

hahahaha, nemoj mi reći da se neko primio na to! Ronaldo - Vieira tandem! Ahahahahahaha

avatar
Saturday, 31.12.2016
13:08

...izdubila na Hugu, na Lazovicu na svim ostalim procente koje su davno prodali nekim menadzerima i tako u krug....vec 10 godina...i da umalo da zaboravim one kombinacije sa kao oprostajem duga za ciste papire tipa Fibel i drugi....