UEFA se oglasila povodom Jevtovića

Autor: Miloš Marković
petak 21.08.2015.
10:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana, isključen na meču sa BATE Borisovim dobio je potvrdu kazne iz UEFA.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Marko Jevtović je na meču protiv beloruske ekipe zaradio crveni karton, poslao je izvinjenje i navijačima i svom klubu zbog nepromišljenog poteza.

Tvrdi da namera nije postojala, da se protivnički igrač zaleteo u njega, ali je svestan da je njegovo isključenje imalo velikog uticaja na konačni ishod i krajnji rezultat utakmice.

Dobra vest za Partizan jeste odluka iz UEFA, potvrda da će mladi fudbaler zbog svog isključenja propustiti samo jedan meč.

Obzirom da nije načinio teži ispad, već da je isključen zbog dva starta i parnih kartona, UEFa je propisala minimalnu suspenziju u trajajnu od jedne utakmice, što znači da će Jetvović propustiti samo revanš u Beogradu, a da će za dalje izazove u evropi, bilo u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, biti na raspolaganju treneru Milinkoviću.

Disciplinska komisija UEFA je već poslala dopis u Humsku, obavestivši Partizan o svojoj odluci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Teleoptik 162km
Friday, 21.08.2015
18:59

Lukic je posle Ilica izmislio fudbal za sve. Babinjo i Brasanac treba samo da mu pokrivaju ledja, kao da igraju za Mesija, nista vise. Trebace mu 5-10 minuta protiv BATEa , da se navikne na ritam i paseve. Posle moze sam da razbije BATE.

avatar
Susaeta
Friday, 21.08.2015
17:19

Nzm zasto sad pljujete Jevtaru, kad ste ga do prije 2 meca okivali u zvijezde i pricali da je dobro pojacanje i da je iznenadio!! Momak je neiskusan i svakom se desi da lose odigra utakmicu. Kad je Steaui dao gol, onda je bio dobar. Zato batalite te price i dajte momku podrske. Mlad je i talentovan i vjerujem da ce da postane jedan od glavnih igraca Partizana! A sad u revansu dati sansu Bandalovskom i od pocetka staviti Trujica i Sasu Ilica. Bozinov napolje, a Abubakar u spicu!! Napred PARTIZANN!!!

avatar
Dusan Ivkovic
Friday, 21.08.2015
15:02

Jevtovic samo nema iskustva za ovakve meceve inace je odlican i brz. Ti bre Yoki izadji na crtu Jevtovicu na zeleno pa pisi komentare. POHVALJUJEM SVE IGRACE PARTIZANA I ZALAGANJE NA SVIM SADASNJIM UTAMICAMA. SAMO TASKO REZULTAT MORA DA DODJE.

avatar
Dusan Ivkovic
Friday, 21.08.2015
14:59

Sto se tice crvenog prekrsaj Jevtovica iako je bio ja ga nisam video ad sam sudio dao bih zuti beloruskom folirantu koji je namerno zakacio Jevtovica i nije isao na loptu. Moj je utisak da je THOPSON a ovo mu nije prvi put da da materijalnu prednost protivniku Partizana nasta sam ukazao i pre pocetka meca ali nisam zanao da li ce to biti penal koji moze da se odbrani kao prosli put protiv turaka sdda se odlucio za opasniju varijantu iskljucenja i sasvim sigurno vrlo sumnjive situacije. A lakat nad Fabricijom nije ,,video,, na dva metra od dogadjaja.

avatar
Dusan Ivkovic
Friday, 21.08.2015
14:54

Sta pisete Partizan ima popunjene sve pozicije kakva pojacanja ima igracki kadar koji moze da iznese sve izazove i na Evropskoj sceni. Ne unosite paniku u tim Partizana. Samo treba skrenuti paznju opet ponavljam da rasire igru u napadu po bokovima da bi napadaci imali dovoljno prostora u zavrsnici. Da se igra ubrza i da se ide jako na loptu. Primetio sam da se opusteno prima lopta i tako protivnik pravi opasne kontre. Diskutabilna je prodaja Drincica koji je uigran u ovom sastavu. Tvrdim da su mediji pokvarili iz potaje igru Partizana pricom da treba ovaj ili inaj. Ja sam posle duzeg vremena zadovoljan igrackim kadrom i svi imaju kapacitet da napreduju i da uce sto pre to shvate to bolje!!! Samopuzdanje je malo naruseno jevtinim golovima protivnika. Napred u slavu. Samo neka IGRAJU FUDBAL i SVE CE DOCI na TACNI. Utakmica traje 100 minuta najvazniji je samo jedan minut u kome moze sve da se promeni.

avatar
Zoran GGMU CG
Friday, 21.08.2015
14:02

jevtovic nije kalibar za ovako vazne meceve i bolje sta ga nema,trebao se na vrijeme dovest zadnji vezni koji je bolji od njega

avatar
ruud gullit
Friday, 21.08.2015
11:45

Jel imate vi jos nekog zadnjeg veznog, ko ce da ga menja?

avatar
pista97
Friday, 21.08.2015
12:05

Ne vjerujem da ce kalkulisati sa mladim Lukicem...Tako da bi tu trebao krenuti Sasa Ilic ili povuci Babovica ili Brasanca..

avatar
Srcko
Friday, 21.08.2015
13:20

Ocekujem da budu povuceniji i Brasanac i Babovic, a ispred njih Ninkovic. Osim Jevtovica nemamo drugog zadnjeg veznog, a ni on nije kalibar za Evropu. Mislim da Ilic nema snage, Lukic iskustva, zaro ocekujem Ninkovica.

avatar
ruud gullit
Friday, 21.08.2015
12:39

Treba u sredini makar jedan defanzivno jak, brz igrac.

avatar
Friday, 21.08.2015
10:53

Obaveštenje koje je UEFA poslala Partizan je sasvim uobičajena procedura nakon crvenog kartona, a pred naredno kolo kako bi klub znao na koje igrače može da računa. Za drugi žuti se obično dobija jedna utakmica kazne osim ako sudija nije napravio previd i trebao umesto drugog žutog da pokaže direktan crveni karton. Partizan je mogao da se žali na odluku Tompsona da ne dosudi ni faul Milunovića nad Fabrisijom dok je jasan trzaj laktom u glavu za crveni karton, možda bi Disciplinska komsija UEFA-e ispravila grešku Tompsona, a BATE ostao u revanšu bez Milunovića.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 21.08.2015
10:35

Najbolje sad da zbog toga odsustvuje vise od jedne utakmice, ne znam ko je uopste mogao i da pomisli na to. Sa druge strane, nadam se da u Evropi vise nece igrati nijednu utakmicu osim ukoliko bude bas morao da zameni nekog zbog povrede, kartona ili odmaranja radi, a isto vazi i za domaca takmicenja. Naravno, do daljnjeg da ne igra, vreme sigurno radi za njega.