UEFA prelomila - Novi meč, Srbija do kraja kvalifikacija bez publike!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.10.2014.
22:48
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Disciplinske komisije UEFA zasedali su u četvrtak povodom incidenata na utakmici Srbija - Albanija a "Politika" saznaje kakve kazne čekaju dva Saveza.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Disciplinska komisija UEFA u petak će saopštiti detalje odluke koju su njeni članovi večeras doneli u Nionu a povodom incidenata na utakmici Srbija - Albanija u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

Ugledni srpski list "Politika" došao je večeras do informacija od dobro obaveštenih izvora da je UEFA spremila sledeći scenario.

Kako navodi pomenuti list, UEFA je odlučila da Srbija i Albanija odigraju novu utakmicu na neutralnom terenu i bez prisustva publike.

Pored toga, oba Saveza čekaju drastične novčane kazne ali će FSS trpeti veće sankcije.

Ako je verovati izvoru "Politike", Fudbalski savez Srbije zbog upada na teren biće kažnjen igranjem utakmica bez prisustva publike do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016!

Treba imati u vidu da su pomenute odluke nezvanične i da će Disciplinska komisija UEFA u petak dati konačnu reč povodom incidenata u Humskoj.

Podsećamo da je duel Srbije i Albanije prekinut u 42. minutu nakon što je dronom uneta zastava "velike Albanije" na stadion a prilikom pokušaja naših reprezentativaca da je uklone reagovali su Albanci a potom i publika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke