Udovičić "odlučuje" o pokretanju istrage!

Autor: Beta Beta
sreda 25.02.2015.
17:22
Izvor: Beta

Skandal koji su izazvali huligani iz Novog Pazara uskoro bi mogao da postane predmet policijske istrage ukoliko oštećeni Žarko Udovičić PU u Užicu potvrdi priču koja je dospela do medija.

Facebook: FK Novi Pazar
Facebook: FK Novi Pazar

Povezane vesti

Policijska uprava u Novom Pazaru zatražila je od svojih kolega iz Užica da saslušaju fudbalera Novog Pazara Žarka Udovičića o incidentu koji se desio u ponedeljak, kada je nekoliko huligana ušlo u svlačionicu, od kojih mu je jedan pretio pištoljem.

Kako je radiju Sto plus rečeno u novopazarskoj policiji, Udovičićeva izjava im je potrebna kako bi mogli da započnu istragu i uhapse huligane koji su upali na "Gradski stadion".

"Bez njegove izjave, mi nemamo slučaj, nemamo oštećenu stranu. Svi drugi fudbaleri i članovi Uprave Novog Pazara su nam u ponedeljak rekli da se ništa nije desilo, iako je sam Udovičić u medijima rekao da mu je prećeno pištoljem. Mi imamo saznanja ko su ta lica, ali ih možemo uhapsiti tek kad nam Udovičić potvrdi da mu je prećeno pištoljem", kažu u policiji.

Kako kažu u policiji, fudbalerima će biti prosleđeni pozivi da se jave kako bi u svojstvu građanina dali zvanične izjave, a da su već saslušali članove Uprave Novopazaraca.

"Naišli smo na zid ćutanja, jedni si govorili da se ništa nije desilo, a drugi da ne znaju ništa o tome. U svakom slučaju ćemo ispitati sve okolnosti, a istragu ćemo voditi i u tom pravcu da li je Uprava želela ceo slučaj da zataška i da li tu ima elemenata krivičnog dela prikrivanja", dodaju u policiji.

Podsećamo da su huligani u ponedeljak pištoljem pretili prvotimcu Novog Pazara Žarku Udovičiću a razlog za pretnje bio je taj što je pomenuti fudbaler u duelu sa Radom promašio jedanaesterac u završnici utakmice u kojoj je protivnik slavio rezultatom 1:0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 25.02.2015
18:49

Koja komedija :D evo on trci da prizna i da ga vec za koji dan neko skine. Drzavo sram te bilo.