Učestvovao u pisanju istorije 'Kosova', u utorak sudi "Orlićima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
15:12
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija UEFA saopštila je u nedelju odluku vezanu za izbor arbitara koji će deliti pravdu u revanš mečevima baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u utorak igra revanš utakmicu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a ukoliko uspe da odbrani beogradskih 2:0 u Norveškoj "Orliće" ćemo narednog leta gledati na kontinentalnoj smotri u Poljskoj.

Sudija komisija Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) saopštila je u nedelju imena arbitara koji će deliti pravdu u revanš susretima baraža, a izbor je pao na Slovaka i Holanđanina.

Glavni sudija utakmice koju će mlade selekcije Norveške i Srbije odigrati u utorak 15. novembra od 19 časova biće Slovak Ivan Kružlijak.

Radi se o arbitru koji ima tek 32 godine ali ga smatraju jednim od najperspektivnijim u evropskim okvirima što potvrđuje i spisak mečeva koje mu je UEFA davala na arbitražu.

Pomenućemo samo da nikada nije sudio reprezentativnim selekcijama Srbije ali je zato dobio priliku da sudi prvi zvanični meč koji je reprezentacija samoproglašene države Kosovo igrala protiv Finske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i osvojila istorijski bod.

Revanš utakmicu mladih reprezentacija Španije i Austrije sudiće Holanđanin Serdar Gezubujuk.

Podsećamo da su Austrija i Španija odigrali nerešeno u prvom meču (1:1) a da Srbija u Dramenu brani Beogradskih 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke