Ubedljivi Partizan pred Dila Gori!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.07.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net

Partizan je nastavio sa odličnom igrom na pripremama u Sloveniji, danas je pobeđen Vašaš sa 4:1.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Partizan je odigrao četiri utakmice na pripremama, zabeležio isto toliko pobeda.

Danas je ekipa Zorana Milinkovića bila najefikasnija, postigla je čak četiri gola, napravila pravu uvertiru za kvalifikacije za Ligu šampiona protiv Gruzijaca, na kraju je bilo 4:1 za našeg predstavnika.

Strelci za Partizan su bili Ostojić, Oumaru, Trujić i Kojić.

Ovaj meč obeležio je i veoma loš teren koji je bio natopljen, ali to nije smetalo fudbalerima Partizana da danas "zgazi" svog protivnika u svakom smislu te reči.

Krenulo je prečkom koju je pogodio Božinov na asistenciju Oumarua, Ninković je imao par sjajnih prodora, baš kao i novopečeni Srbin, Oumaru. Ipak, gola nije bilo sve do 20. minuta.

Tada je nakon kornera koji je izveo Ninković najviše skočio Ostojić i doveo Partizan u vođstvo od 1:0. Ovo je ujedno bilo sve vredno pomena u prvom poluvremenu, Partizan je zasluženo vodio protiv Mađara.

U drugom dominacija Partizana.

Nakon jednog šuta Nikole Ninkovića snašao se Oumaru, skrenuo je loptu ka mreži, a golman Vašaša nije mogao ništa da uradi, pa je Partizan već tada vodio sa 2:0.

Ono što jedino treba da brine Milinkovića jeste greška Bandalovskog koji je poklonio loptu Novaku, a ovaj je rutinski savladao golmana Partizana za 2:1.

Trujić je do kraja meča uspeo rezantnim udarcem da donese još jedan gol Partizanu, da bi Kojić na kraju postavio konačan rezultat nakon velike gužve u šesnaestercu Mađara.

Partizan je na ovom meču nastupio u sledećem sastavu:

Ž. Živković, Vulićević (od 45. Bandalovski), Ostojić, Ćirković, N. Petrović, Jevtović, Brašanac, Ninković (od 81. Lukić), Babović (od 62. S. Ilić), Abubakar (od 62.Trujić), Božinov (od 83. Kojić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Wednesday, 08.07.2015
21:36

Sigurno nije bio ni jedan penal za Partizan kad Bozinov nije dao gol.

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 08.07.2015
21:13

Qq opet strelac Kojic,i ide ka tome da dobija sansu pre Bozinova i/ili Abua.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 08.07.2015
21:03

Kojić se ozbiljno nameće, treba mu pružiti šansu sa klupe, zaslužio je to na ovim pripremama.

avatar
Srbija_
Wednesday, 08.07.2015
20:14

Naizad da se nesto lepo vidi,Vasas je veliko ime,mozda sada nije top,ali jaka ekipa. Cinimi se da ce neka slicna postava izaci protiv Gruzijaca, Ostojic ce verovatno biti stoper sa Balazicem, bekovi su poznati ( Vulicevic-Petrovic) Brasanac Jeftovic (izgleda da ima poverenje Kize) Ninkovic ,Babovic Aboubakar - Bozinov . Ovde ce Kojic ( kojeg mnogi osporavaju) imati svoju ulogu sa klupe ( Bozinov nema snage za 90) Koja moze zabiti koji go,do sada je dao najvise na pripremama. Sale umesto Babovica da uleti,ako ovom ne ide, Trujic,Grbic,Marinkovic,Bandalovski ce cekati sa klupe svoju sansu. Mora se Dila ozbiljno shvatiti,to je osnova svega.Tim koji dodje 7 dana pred utakmicu da se pripremi,znaci da je ozbiljan. Nikako lagan pristup utakmici,skoncentrisano nametnuti nas tempo i sto da ne pokusati obezbediti dosta sansi i golova.

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.07.2015
20:06

Ostoja dao gol,ostaje u timu :P

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 08.07.2015
21:14

Nazalost eto Koje kao startera protiv Dile.

avatar
Djanegrobar
Thursday, 09.07.2015
18:36

Pa dobro,PROTIV DILE,NE PROTIV REALA... XD :D

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 08.07.2015
20:05

Ne zelim Partizanu da kiksne kao i mi ali smejete se nama kako igramo protiv slabih ekipa a vama je provera pred start kvalifikacija Vasas koji je tek ove sezone izborio plasman u prvu ligu Madjarske posle cetiri godine lutanja po drugoj ligi.. Ako ste vec hteli proveru i adaptaciju protiv madjara,trebali ste da igrate sa nekim jacim timom (Paks,Ujpest,pa cak i Honved)..