Uaznice za derbi Vojvodina - Partizan od subote u prodaji, evo gde će ''Grobari'' biti smešteni

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.08.2017.
15:08
Izvor: Beta

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da će prodaja ulatnica za meč petog kola Super lige Srbije protiv Partizana početi u subotu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Ulaznice će se u subotu prodavati na glavnoj blagajni stadiona od 12 do 18 časova, dok će se u nedelju prodavati od 15 do 19 časova na blagajnama svake tribine.

Cena ulaznice za zapadnu tribinu je 500, a za istok 400, dok jug košta 300, a sever 200 dinara.

Novosađani navode da će organizovani navijači Partizana biti smešteni na južnoj tribini, a da su sve ostale tribine za navijače Vojvodine.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena i u nju će moći da udju samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz četiri na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze.

Oni će kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza četiri.

Utakmica petog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u nedelju od 19.00 na stadionu Karađorđe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bik Koji Sedi
Thursday, 10.08.2017
16:23

Ajde dokazite principijelnost i opovrgnite price da ste slugeranje,isprsite se pa i Zvezdine navijace smestite samo na juznu tribinu,kada budu igrali protiv vas. To ce biti najbolji test-da li cete biti klub koji je u vrhu srpskog fudbala,sa vizijom uspeha u Evropi,ili cete ostati veciti Terzicevi konjusari.

avatar
gmarkovic
Thursday, 10.08.2017
16:32

Opet ti o Terzi, Zvezdi....pricaj malo njuko o tome kako su vas izradili Vucela i Vazura. 15-16M uzeli za pojacanja i LS a vama dovode igrace na pozajmicu. Sada prodajete i Djurdjevica a dovodite Nigerijca na pozajmicu. Bolje se zapitaj sta ti uprava radi i do kada ce vas lagati...pusti ti Terzu...

avatar
Bik Koji Sedi
Thursday, 10.08.2017
18:07

Nisi procitao pazljivo tekst. Ovde se govori o FK Vojvodina i njihovom nejednakom tretiranju Zvezdinih i Partizanovih navijaca. Ne znam zasto uplices nekog Nigerijca u celu ovu pricu. A,uz duzno postovanje,pustio bih ja Terzu,ali se Terza uhvatio Partizana,npr. Ivanic,Palocevic,Zdjelar,Devic,Krasic,Suma,podseti me ima li jos neki transfrer koji je pokvario ili pokusao da pokvari? I,cini mi se da u svom pisanju nisam Terzu pomenuo u negativnom kontekstu.