U19 - Dinga i Nišić doveli Srbiju nadomak elitne runde!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.11.2016.
16:01
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije uspela je danas da savlada teškom mukom reprezentaciju Moldavije sa 2:0 golovima Dinge i Nišića pred kraj meča.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U oviru kvalifikacione runde za odlazak na Evropsko prvenstvo za omladince koje se održava u Gruziji naredne godine, reprezentacija Srbije je danas u Staroj Pazovi uspela da savlada reprezentaciju Moldavije sa 2:0 (0:0), a golove su postigli Dinga i Nišić u finišu meča.

Reprezentacija koju predvodi Milan Kosanović bila je bolji rival, ali umalo nije sebe dovela u neprijatnu situaciju pošto su i gosti pretili par puta ispred gola golmana Ilića.

Birmančević i Nikolić su bili veoma opasni u reprezentaciji Srbije, imali su nekoliko dobrih prilika da savladaju protivničkog golmana koji je poklekao tek pred finiš meča kada je na asistenciju Adžića, Dinga uspeo da postigne prvi gol na meču.

U 4. minutu nadoknade Jovan Nišić je uspeo da postigne gol i da osigura Srbiji 3 boda iz ovog susreta.

U drugom meču naše grupe Švedska je uspela da savlada Maltu sa 4:0.

Da napomenemo, plasman u naredni krug kvalifikacija, odnosno elitnu rundu, obezbediće dve prvoplasirane ekipe iz naše grupe.

Postoji mogućnost i da se najbolja trećeplasirana ekipa plasira u narednu fazu, ali u poretku najboljih trećeplasiranih od 13 grupa veoma je teško biti prvi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Wednesday, 09.11.2016
22:42

Joca Nisic,naravno,Partizanova skola! :D

avatar
odjava
Wednesday, 09.11.2016
20:22

Pogledajte snimak na ju tjubu . Dominik Dinga je sutnuo odbijenu loptu koja se od nekog odbila promenila pravac i usla u gol .Drugi gol Sava Petrov je poneo loptu pretrcao igraca i asistirao Jovanu Nisic koji ju je skrenuo u gol.