U Zvezdi unapred priznali - Dinamo iz Zagreba je bolji!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.05.2016.
10:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Na Marakani se već pravi lista želja kada su u pitanju potencijalni rivali u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Za sada, jedino su zagrebački ''Modri'' nepoželjni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kombinatorika je počela, svi u Zvezdi bi već sada želeli da znaju koje će im biti prepreke na putu ka plasmanu u Ligu šampiona.

U ovom trenutku najkonkretniji u svojim željama je generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je u izjavi za ''Informer'' otkrio koga nikako ne bi želeo za rivala u kvalifikacijama, ali i koga priželjkuje.

''Ne bih voleo zagrebački Dinamo, jer je igrački kvalitetniji od nas, ali Seltik bi bio odličan protivnik. Dueli sa Škotima bili bi spektakl, a možemo da se nadigravamo s njima.

Sa druge strane, ne bih voleo nikako Viktoriju Plzen, Olimpijakos, Red Bul Salcburg. Mogli bismo i BATE Borisov da izvučemo, i sa njima bismo mogli da se nosimo''
, smatra Terzić.

Svoje želje ne krije ni sportski direktor Blažo Raosavljević, koji bi najviše voleo da Zvezda u pohod ka Ligi šampiona krene iz Crne Gore, gde će najverovatnije podgorička Mladost biti šampion.

A jedan od onih koji bi na terenu trebalo da se izbore za Zvezdine evropske uspehe, jeste i golman Damir Kahriman.

Damir Kahriman

Za razliku od klupskih funkcionera, on nije želeo da licitira sa imenima potencijalnih rivala.

''U fudbalu se dešava da izvučete protivnika koji na papiru deluje kao lakši, a da ne uradite ništa. Isto tako, neko može da važi za favorita, a da ga pobedite. Sve je to relativno'',
objašnjava Kahriman.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 05.05.2016
19:11

Mislim da bi se nasi napalili na na punoj Marakani razbili Dinamo , neosporan veci kvalitet protivnika ali ono sto moze nas inat to ovi nece moci nikad.

avatar
Krešo Arsenal
Thursday, 05.05.2016
20:49

kompleks komentar ali ok..u nogometu ne mozete uci s nama u istu recenicu znate i sami , ne vidim razlog za ovakav komentar..a inat smo vidjeli u nedavnim kvalifikacijama kad je Hrvatska odnjela jedinu pobjedu..treba biti realan i sa pokrićem pričat..ne igra se fudbal / nogomet na inat nego na kvalitetu,uigranost...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 06.05.2016
04:42

Ne pricaj bezveze ne bi znali gde ste,za 20 min vi bi primili 2 komada,posle jos 1 i kuci

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 05.05.2016
19:09

Dinamo je ono sto ja nikad ne bih zeleo za moju Zvezdu. Oni su zadovoljni ucescem u Ls i Le , a ponajvise su zadovoljni pranjem dovca od transfera. Iako imaju ogromne uslove za napredak njih to ne zanima , sasvim im je dovoljno da dominiraju u hrvatskoj ligi a to sto u LS sluze za gol razliku vec godinama nikom nista...Mislim da bi trebalo da se u skladu sa uslovima ide sve vise , ne moras da se zadovoljavas malim ako znas da mozes vise , mozda je neki primer Zvezda u kosarci , ispali smo u prvoj fazi one godine (iako smo trebali da prodjemo) ali vec sledece smo igrali top16. Ove godine ucestvovali smo u cetvrtfinalu a sledece se nadamo da cemo u njemu biti jos konkurentniji , to je sasvim priprodno.

avatar
Krešo Arsenal
Thursday, 05.05.2016
20:50

jesi ti gledao ove godine DInamov nastup,pobijedili arsenal,olympiacos u dvije utakmice se provukao,a od kog ste vi ono ispali ??? REALNOST

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 08.05.2016
10:33

Realnost je da ste jedna od najgorig ekipa u LS u zadnjih 15 godina. Pogledaj malo po statistici pa vidi.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 06.05.2016
04:43

Realnost je da ste mali,pehar prvaka evrope vas ceka

avatar
MozdaRealan
Thursday, 05.05.2016
17:39

Кахриман ( Манојловић ) - Стојковић ( Цветковић ) , В. Мигуел/? ( Рендулић/Стојановић ) , Луковић ( Црномарковић ) , Ибањез ( неко из омладинске школе, мада ту по потреби могу играти и Ристић и Луковић ) - Ле Талек ( Чаушић ) , Доналд ( Илић ) - Срнић ( Плавшић ) , Б. Јанковић ( Бабунски ) , Виеира ( Ристић ) - Павловић ( Јовељић ). Ово је нека моја жеља и мислим да није нереална јер Чаушић жели да оживи каријеру, Бошко да се врати овде јер не жели да игра 2 лигу, Црномарковића није проблем довести али треба се отворити за Стојковића и Павловића из Чуке јер су одлични играчи. Наравно довести страног штопера али то је већ Грофов посао. Мислим да би са овом екипом имали шансе да се носимо са Динамом.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 05.05.2016
16:32

Ma kakav Dinamo, svi zagrebački klubovi sa nama imaju negativan skor.

avatar
Legenda JSD
Thursday, 05.05.2016
23:40

Pa zar i moj voljeni partizan :)

avatar
Аполо
Thursday, 05.05.2016
14:24

Nema sta da priznamo, transfer politika i rezultati stoje iza Dinama, trenutno najjaci klub u regionu, svidelo se to nekom ili ne.

avatar
Ivan Gotovina
Thursday, 05.05.2016
14:17

Dinamo ima induvidulni kvalitet, ali nema tim i trenera...Moj Hajduk je pobijedjivao Dinamo sa Tudorom, pa cak i ove sezone sa Buricem kada smo skoro sve bitne igrace rasprodali na pola sezone i nikad losiji. Po meni Zvezda odavno nije bila bolja (pogotovo u regularnom dijelu ) i apsilutno bi se ravnpravno mogla nositi. Po meni Dinamo u Srbiji kao da je malo precijenjen.

avatar
Thursday, 05.05.2016
12:07

Kahriman je lepo rekao !

avatar
RadovanRD
Thursday, 05.05.2016
11:01

Ajmo momci, malo srece, puno hrabrosti i pozrtvovanja i borbe! To je sve sto se trazi od vas!

avatar
Mangus
Thursday, 05.05.2016
10:44

Na papiru, da, Dinamo je bolji ne vidim tu problem. Ali to ne znaci nista. Moze i Mladost da dobije zvezdu, kao sto Zvezda moze ds dobije bilo koga. Malo srece i hrabrosti

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 05.05.2016
10:59

mladost nema sanse, svi znamo zasto bi Blazo voleo da krenemo iz Crne Gore

avatar
Thursday, 05.05.2016
11:47

Dinamo je na papiru jaci, usput organizovaniji klub na svim nivoima od zvezde i ako prodjete drugo kolko to ce biti uspeh za vas :D