U Zvezdi sve jasno: "Moramo da se pojačamo"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.05.2016.
21:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Utakmica sa Olimpijakosom je dobro došla rukovodstvu Crvene zvezde da dobro razmisli na koga može da računa za narednu sezonu.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Početak naredne sezone je jako bitan za Crvenu zvezdu, igraće kvalifikacije za Ligu šampiona, a adekvatna pojačanja su itekako bitna.

Ne bi smelo da se previše greši, kao što se uradilo nekoliko puta poslednjih godina. Sa time se slaže i Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

"Moramo da se pojačamo. Tu dilemu nemamo ni posle meča sa Grcima. Olimpijakos je bolji tim od nas, tu nema spora. I

pak, bez obzira na to što se radilo o prijateljskom meču, mi smo zadovoljni ritmom utakmice, onim što je ekipa pokazala, pogotovo što nismo u špicu imali Uga Vijeiru. Ukratko, bilo je dobrih ali i loših stvari na kojima mora da se poradi"
, rekao je Blažo Raosavljević.

Naravno, radi se o pojačanjima na poziciji štopera, desnog beka, krilnog fudbalera i napadača.

"Neću da licitiram sa imenima, jer je sezona u toku. Neka se završi pa ćemo konkretnije govoriti o prelaznom roku. I o pojačanjima i o onima koji će nas napustiti. Naše ciljeve smo definisali, nadam se samo da ćemo imati novca da realizujemo planove", istakao je on.

Za kraj je Raosavljević istakao da je Grof Božović veoma blizu potpisivanja ugovora, kao i da to nikada nije predstavljalo problem jer nije imao velike zahteve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Tuesday, 10.05.2016
11:36

Ovaj Grof stavlja katanac na Marakanu.Prvo ih je ucenio preko novina za novi ugovor,onda ce morati da mu dovedu jedno deset preskupih igraca,pa pošto nema šanse da se plasiraju u LS i LE,kad mu daju otkaz sledece godine,ima da ih tuži i ON i tih deset pojačanja.Naravno za sve to ce biti kriv Tole.

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 10.05.2016
10:50

Drzavni bankomat ne odmara

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
11:52

Nikad hi hi hi :) Sve drzavne pare treba u Zvezdu. Zna se za koga navija cela zemlja hi hi hi

avatar
Koris
Monday, 09.05.2016
23:49

Jedan napadač i 3 odbrambena igrača.Puna kapa

avatar
ANDY_COLE#18
Monday, 09.05.2016
22:38

Dva štopera i desni bek..nOdbranu uigrat što bolje,sredina je ok.nMožda je dobro pojačati Hugu konkurenciju jer Sikimić i Orla nisu ni za seosku ligu..nDonald-Le TaleknKatainSrna-Hugo-Plavšić nAko je OFK već Terzina nek prebaci šta,treba imati dobar roster :DD

avatar
indija durot
Monday, 09.05.2016
22:34

Imamo super tim koji je u padu forme sto je inormalno..Ne treba gomilati igrace,vazno je dovesti super stopera i nekog mladog i perspektivnog napadaca kao podrska Vieiri..Ocekujem od Plavsica da eksplodira kao i od Ristica..Za Babunskog nisam siguran.

avatar
Don.Mile
Monday, 09.05.2016
22:12

pa tolike pare ste zaradili od igranja u Evropu , reprezentovanje svoje zemlje treba da se nagradjuje ... pogotovo u prvom kolu kvalifikacija za LE ...

avatar
Monday, 09.05.2016
22:00

Bez još bar 4-5 igrača nemamo šta da tražimo u kvalifikacijama.Pogotovo bez jednog krštenog štopera ili dvojice po mogućnosti.

avatar
indija durot
Monday, 09.05.2016
22:29

Dva igraca nam trebaju,ne treba gomilati.Stoper i neki poluspic nam trebaju..Ne znam koliko mozemo da ocekujemo od Babunskog,Ristica...Kahriman,Petkovic,Stoper,Lukovic,Ibanjez,Donald,Le Talek,Katai,Plavsic,Srnic,Vieira..