U Zvezdi se dobro radi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2015.
15:56
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Stižu i prve reakcije iz Ljutice Bogdana na sve učestalije spekulacije u evropskim medijima u vezi sa interesovanjem za Luku Jovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Porto, Benfika, Ajaks, Totenhem, madridski Atletiko... kako je počelo, izgleda da će ovo biti tek početak spiska velikih evropskih klubova koji pokazuju interesovanje za Zvezdinog 17-godišnjeg napadača Luku Jovića.

Naravno, odgovor na pitanje gde će i kada Luka Jović otići iz Crvene zvezde još uvek je nepoznat, pogotovo što iz uprave kluba iz Ljutice Bogdana uveravaju da još uvek nisu dobili nijednu zvaničnu ponudu.

Ali, ''gde ima dima, ima i vatre'', pa je za očekivati da sve brojniji novinski napisi o mogućim novim klubovima najtalentovanijeg Zvezdinog igrača, budu uvertira da se uskoro na stolu uprave crveno-belih zaista i nađe neka višemilionska ponuda.

S tim u vezi, danas se u izjavi za ''Mondo'' oglasio potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev.

''Naravno, prija interesovanje inostranih klubova, jer to znači da dobro radimo, ali trenutno imamo važnije stvari od prodaje fudbalera. Prvo da privedemo sezonu kraju i dobijemo UEFA licencu, a potom ćemo razmišljati o transferima'', jasan je Tončev.

Kada je licenca u pitanju, Tončev priznaje da još uvek ne može da kaže kako je to ''gotova stvar'', ali veruje da će epilog biti pozitivan i da će Zvezda posle jednogodišnje pauze, ponovo biti na evropskoj sceni.









Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Thursday, 07.05.2015
15:07

slika govori 1000 reci... Terza ce da omasti brk i te kako a zvezdana da igra protiv sopota ako ovako nastave sa poslovanjem

avatar
postmanns
Wednesday, 06.05.2015
17:18

Onda ide prodaja dece,podela novcanih sredstava a klub tone sve dublje i dublje.Vi samo to i cekate (ne samo vi nego i u partizanki,vosi),za vas je prelazni rok ono sto je detetu sladoled,da se nasladite.