U Zvezdi niko jeftiniji od 2 miliona?

Autor: Miloš Marković
nedelja 14.12.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

Reorganizacija tima je neminovnost, uzbudljiva zima čeka navijače Crvene zvezde koja ima čvrst stav u vezi sa svojim ključnim prvotimcima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zimski prelazni rok će doneti velike promene u ekipi Crvene zvezde.

Već smo pisali o tome OVDE, u klub je stigao Aleksandar Luković, tu je i napadač Parker koji je došao iz Slovenije, na probi je i Brazilac Luis Enrike.

Osim ovih imena, poznate su želje rukovodstva i stručnog štaba, pre svih Krunić iz Verone, te Zvezdino dete Cvetković, koji bi dotrčao iz Kruševca.

Naravno, ne treba ni napominjati da finansijska struktura jeste glavni potencijalni problem, na kome aktivno radi Zvezdan Terzić. Kako je istakao u izjavi koju prenose 'novosti.rs', cilj kluba i novog predsednika jeste da se ojača pul sponzora, pridoda novo ime Gaspromu i Telekomu i tako se izbegne prodaja igrača kao osnovna prihodna delatnost.

"Verujem da postoje ljudi kojima je crveno-bela boja u srcu i koji hoće da pomognu u ovakvoj situaciji. Ne možemo situaciju da rešavamo samo prodajom igrača, što je, inače, neminovnost, ali bitno je da ima nade da se Crvena zvezda polako izvlači iz omči prošlosti.", istakao je Zvezdan Terzić.

Ono što je jasno i što je u više navrata nagovešteno, to je da na Marakani neće biti prodaje talentovanih i ključnih igrača.

Prioritet samog Terzića jeste da se zadrži Pečnik pre svega, dok će plejada mladih igrača koju predvode Predrag Rajković, Vukašin Jovanović, Mihajlo Ristić, Luka Jović i Marko Grujić zasigurno ostati u klubu.

Prodaja fudbalera ispod cene ne dolazi u obzir, stav rukovodstva je takav da svaki od pomenutih fudbalera vredi više od 2 miliona evra, sume koja je i postavljena kao granica ispod koje se neće ići u razgovore.

Tržište, naročito zimsko, ima drugačije principe rada i poslovanja, ali ovom visokom cenom rukovodstvo Crvene zvezde jasno pokazuje i koliko vrednuje svoje mlade bisere koji bi trebalo da čine budućnost kluba.

U međuvremenu su stigle informacije da je Pečnik odbio ponudu iz Kine, kluba Čangčuna, ne želeći da se preseli na Daleki istok. SLovenac čeka pravu ponudu iz Evrope, dok se rukovodstvo Crvene zvezde nada da će ostati u Beogradu.

Takođe, 'Sport' javlja da je belgijski Gent poslao ponudu vrednu 600 hiljada evra za Darka Lazića, te da je dogovor na pomolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke