U susret izborima u Humskoj - Ko može da obeća titulu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2016.
11:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Odgovor prvog favorita neće se baš dopasti navijačima crno-belih...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Još samo dva dana ostalo je do održavanja Izborne skupštine Partizana, mada iz opozicije najavljuju bojkot i novi termin - 27. april.

Kandidat aktuelnog rukovodstva za novog predsednika kluba Ivan Ćurković u intervjuu ''Informeru'' uverava da ni ''ne zna'' da postoji opozicija, jer nije dobio nikakav zvanični dopis kojim se traži odlaganje Skupštine.

On nije želeo da otkriva kakav program će ponuditi na Skupštini, ali je zagonetno nagovestio i eventualni povratak Žarka Zečevića ''na velika vrata'' u Humsku.

''Zeka je prisutan u klubu, dolazi na utakmice, samo što nema onakvu ulogu kakva se predstavlja u medijima. On je aktivan koliko mu dozvoljava ljubav prema Partizanu. Nije tačno da utiče na donošenje odluka'',
naglašava Ćurković.

Ipak, ukoliko pobedi na izborima, Ivan Ćurković neće moći navijačima da obeća titule, ali ne samo on, nego ni njegovi saradnici. Doduše, uzda se u stručni štab na čelu sa Ivanom Tomićem.

''Titulu ne može niko da obeća, pa ni generalni direktor Miloš Vazura. Ipak, mi imamo poverenja u stručni štab. Plan je da se napravi dobra ekipa i da se igra dobro u Evropi'', otkrio je Ćurković.

Još jednom se osvrnuo i na navijače i njihovu slabu posetu Partizanovim utaikmicama. Teši ga to što je i na drugim stadionima slična slika.

''Možda bi bilo više publike, kada bi se pozitivno gledalo na neke stvari. Evo, vezali smo pet pobeda, a ne gubimo čak ni kada nam ne igraju dva najveća pojačanja Everton Luiz i Sedrik Gogua'', podseća Ćurković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Sunday, 10.04.2016
12:42

Ko može da obeća titule? Može Terzić! #jedno_brdo#dva_univerzuma

avatar
Siniša Milja Maksimović
Sunday, 10.04.2016
12:36

covjek je u pravu ko moze da obeca titulu a nova sezona nije ni pocela to moze samo terzic on je prosle sezone mesec dana pre pocetka obecao titulu a kad ih je ofk beograd počeo da nabija usao im je u svlacionicu i rekao sta ste se rastrcali i fss srbije kaze da je utakmica regularna hahaha

avatar
Sunday, 10.04.2016
12:05

https://www.youtube.com/watch?v=P6hgL38O_BU A ako nam vec nije dozvoljeno da osvojimo titulu ni sledece sezone da bi se zivelo bolje, da li barem smete da igramo Superkup kao osvajaci Kupa?:-)

avatar
Sunday, 10.04.2016
11:50

Ovo su dve lose vesti, ne jedna jer nije los samo taj deo u vezi titule. Inace, Bjekovic i Zecevic se zajedno rekreiraju na JNA, ne mrze se, a i takmaci su sada samo zato sto su ti izbori i to njihovo rivalstvo farsa.

avatar
Sunday, 10.04.2016
11:48

Opet ne objavljujete pojedine komentare. Administracijo, da li je vama stalo do toga da vam ostanu citaoci, zasto ne komunicirate sa nama?

avatar
CIA-BIA-KGB
Sunday, 10.04.2016
11:52

Zato sto im je dosta vasih neistina..

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Sunday, 10.04.2016
13:11

U ime naroda samo vi pssssssssss