U Subotici danas "pokisli" samo Jagodinci

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.09.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net

U ponovljenom meču 5. kola Jelen Superlige, koji je u subotu prekinut posle 45 minuta zbog nevremena u Subotici, domaći Spartak savladao je goste iz Jagodine i tako naneo "Ćuranima" treći prvenstveni poraz.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Nakon što su u subotu po nevremenu morali da odigraju prvo poluvreme utakmice 5. kola JSL, fudbaleri Spartaka i Jagodine ponovo su izašli na teren posle prospavane noći i odmerili snage u nešto boljim uslovima za igru.

Nebo se smilovalo pa nije došlo do novog odlaganja ali sunčan dan u Subotici nije naterao ljubitelje fudbala da u većem broju posete "Gradski stadion".

Pred oko 500 navijača fudbaleri Spartaka savladali su Jagodinu rezultatom 2:0 (2:0) čime su, bar do završetka poslednje utakmice 5. kola zaposeli treću poziciju na tabeli.

Pitanje pobednika rešeno je već u prvom poluvremenu kada je domaćin strpljivo čekao svoje šanse i koristio nervozu fudbalera Jagodine koji inicijativu nisu uspevali da pretvore u golove.

Gosti iz grada na Belici bolje su otvorili utakmicu ali su već posle šest minuta igre ušli u problem nakon što je Spartak izveo kontranapad koji je u gol pretvorio Nemanja Milić.

Nakon vodećeg gola Spartaka usledila je nešto grublja igra fudbalera dva tima a tempo je opao. U tom periodu igre Jagodina je preko Ivana Cvetkovića u dva navrata zapretilča "Golubovima" ali promene rezultata nije bilo.

Pet minuta pre odlaska na odmor kapiten Spartaka Vladimir Torbica postiže jedan od lepših golova petog kola i postavlja, ispostavilo se, konačan rezultat duela u Subotici.

Stefan Milošević probio se po levom boku do sredine terena a potom dodao loptu Trobici koji udarcem sa više od 20 metara uspeva da zatrese mrežu Anđelka Đuričića.

Fudbaleri Jagodine u poluvremenu su verovatno poželeli da sve kiše ovog sveta padnu na Suboticu kako bi utakmica ponovo bila prekinuta ali im želje nisu uslišene.

U drugom poluvremenu fudbaleri Spartaka iskusno su "umrtvili" igru i zadržali Jagodinu daleko od svog gola a izabranici Mladena Dodića do kraja nisu napravili nijednu konkretnu priliku pa zasluženo iz Subotice odlaze "pokisli" i praznih šaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke