U prodaji karte za derbi u Novom Sadu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.08.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina obavestio je svoje i navijače Crvene zvezde da će karte za predstojeći duel dva tima u Novom Sadu danas biti puštene u prodaju po ceni od 400 i 500 dinara.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada obavestio je ljubitelje fudbala da će se karte za derbi meč trećeg kola JSL između Vojvodine i Crvene zvezde od danas naći u prodaji na uobičajenim prodajnim mestima u Novom Sadu.

Od srede u podne navijači dva kluba moći će da kupe karte za predstojeću utakmicu na biletarnici Gigstix-a, u Dr Tehnu, knjižarama Vulkan, Pangea Tours-u, Bulevar Books-u, dok će se ulaznice od petka naći i na biletarnicama stadiona "Karađorđe".

Glavna biletarnica stadiona "Karađorđe" radiće u petak od 10 do 18 časova i u subotu od 10 sati do početka utakmice a karte se mogu kupiti po ceni od 400 (istok) i 500 dinara (zapad).

Iz FK Vojvodina podsetili su navijače koji su kupili karte za meč prvog kola sa OFK Beogradom da besplatne karte za duel sa Crvenom zvezdom mogu da podignu na biletarnici Gigstixa-a u sredu i četvrtak i na biletarnici stadiona "Karađorđe" u petak i na dan utakmice.

Derbi susret 3. kola Jelen Superlige između FK Vojvodina i FK Crvena zvezda igra se u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke