U petak spisak za Portugal, koga zove Ćurčić?

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
13:29
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić u petak će objaviti spisak igrača za predstojeću utakmicu protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ćurčić će spisak saopštiti na konferenciji za novinare u petak u 12.00 u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Staroj Pazovi.

Srbija će gostovati Portugalu u nedelju 29. marta u 20.45 u Lisabonu, u petom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Ćurčić će na toj utakmici debitovati u zvaničnim susretima. On je prethodno vodio ekipu u prijateljskom duelu sa Grčkom u novembru, kada je zamenio Dika Advokata, koji se sporazumno razišao sa FSS-om.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u ponedeljak, 23. marta, do podneva u Staroj Pazovi, već se nagađa koja će se to imena naći na spisku. Selektor je nagovestio promene, povratak starih, ali i nova imena.

U tim će biti pozvan Petar Škuletić koji je sa odličnim partijama iz JSL nastavio i u Rusiji, a novo lice biće Kragujevčanin Filip Kostić, za koga selektor kaže da je najbolji igrač Štutgarta.

U tim se vraća Adem Ljajić koji je bio eliminisan u vrede Dika Advokata, a vrlo je moguće da ćemo ponovo videti Ivana Obradovića koji je do povrede i tokom mandata selektora Antića bio standardni reprezentativac.

Ćurčić će pozvati 20 igrača 3 golmana, već se zna da je Đorđević povređen, kao i Biševac koji je ljut i više neće ni igrati za reprezentaciju. Neven Subotić je odbio da se vrati u državni tim, Danko Lazović je odlaskom na Daleki Istok izvan vidokruga selektora.

Za razliku od nekih ranijih okupljanja nema ni Ignjovskog, Jojića, Stefana Mitrovića, verovatno ni Zdravka Kuzmanovića.

Srbija je posle tri odigrana meča poslednja na tabeli Grupe I s jednim bodom, koliko ima i Jermenija, dok Albanija ima četiri, Portugal šest, a sedam vodeća Danska, koja ima i utakmicu više.

Nakon Ćurčićeve konferencije, u 14.00 istog dana u Staroj Pazovi održaće se i redovna sednica Skupštine FSS-a.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić svoj spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Ćvedske i Italije objaviće u četvrtak, 19. marta, u prostorijama FSS-a na Terazijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Tuesday, 17.03.2015
14:48

Stojkovic,Brkic,Rajkovic-Basta,Tomovic,Ivanovic,Nastasic,Maksimovic,Tosic,Kolarov,Obradovic-Radoja,Matic,Petrovic,Gudelj,Kostic,Ljajic,Djuricic,Tadic,Markovic,Tosic-Mitrovic,Skuletic.Ne mislim da je ovo najbolji sastav vec da je to onaj za koji ce se odluciti Curcic.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 17.03.2015
15:26

Zasto bi,pobogu,Curcic zvao 3 leva i 3 desna beka i samo dva stopera??

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 17.03.2015
23:50

@Zezelj @Profa Mogu i ja da budem golman jel to znaci da je trebalo mene da stavi umesto Brkica??? Ivanovic je ok stoper ali je vrhunski bek,zasto smo mi pametniji od Murinja koji ga stavlja na beka da asistira i postize golove?n@balde Lepo kazes,IGRAO! Basta vec par godina ne igra na mestu beka,kao i Tomovic i Tosic (za tvoju informaciju Tosic u Gencleru igra levog beka a ne stopera).. I Rajkovic je kao klinac poceo da igra u spicu,jel to znaci da bi mogao da upadne umesto Mitrovica?? Samo lupetate..

avatar
baldekeita
Tuesday, 17.03.2015
21:06

Izjavio je da je za ovaj mec njemu Bane stoper,Basta bi trebao da pocne na beku.Tosic vec godinama igra stopera i bas od dolaska u tvoju Zvezdu.Tomovic je takodje u Zvezdi igrao stopera(bek je bio Ninkov),trebao bi to da znas.Ja ti kazem da ce ovo biti spisak,maksimum dvojicu mogu da promasim.

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 17.03.2015
18:28

A koji bi bio tvoj najbolji sastav? :-D

avatar
Jug Grobarima Revolt
Tuesday, 17.03.2015
18:26

Ivanovic bi se vodio kao stoper, mozda i Tomovic, a i D. Tosic to moze da igra. Odlican mu je spisak.

avatar
Aleksandar Žeželj
Tuesday, 17.03.2015
17:45

a Tosic moze da bude i stoper