U Partizanovom rivalu ''harmonija na svakom koraku''...

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
11:07
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle dva prošlogodišnja poraza i eliminacije od bugarskog šampiona, crno-beli će imati i dodatni motiv da se ovog leta revanširaju Bugarima i stignu na prag plasmana u Ligu šampiona. Ali, ekipa Ludogoreca ima nešto što Partizanu nedostaje - stabilnost na

ludogorets.com
ludogorets.com

Povezane vesti

Na tu temu je ovih dana za srpske medije govorio i golman Ludogoreca Ivan Čvorović, koji doduše, ne krije da u njegovom klubu nisu oduševljeni što će ponovo morati ma megdan Partizanu, ali veruje da slično razmišljaju i u Humskoj.

I dok je svakodnevica srpskih klubova borba sa finansijskim problemima, Čvorović uverava da oni u Ludogorecu tih problema nemaju, da plata igračima stiže tačno u dan svakog meseca. kao posledica svega toga je i, kako Čvorović kaže, harmonija u samoj ekipi.

''Svi smo u ravnopravnom položaju, svi dobijaju šansu u prvih 11. Trener Stojčo Stoev je pristalica čestih promena, niko nema pravo da se ljuti, harmonija je na svakom koraku, pa otuda, valjda, i uspesi na svim poljima'', objašnbjava Čvorović, a prenosi ''Sport''.

Interesantno je i da je čuvar mreže Ludogoreca stasavao u omladinskom pogonu Partizana, da i dalje navija za crno-bele, ali u dvomeču protiv kluba iz Humske, te emocije će ostati po strani.

''Punih pet godina rastao sam pod komandom trenera Zvonka Živkovića, ali zna se i ime mog sadašnjeg kluba, kojem sam potpuno posvećen'', dodao je Čvorović.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke